reklama
angi-wawa1988
Fanka BB :)
Wiedziałam że gdzieś gadacie bo nie możliwe że tak cicho a dopiero teraz namierzyłam
Oliwia jets wysoka (nie wiem po kim :/) i na zimę 74/80 pewnie kupimy
Co do chustek jeszcze nie weszłam na tego bloga ale sama ze swojego doświadczenia wiem jaką można krzywdę zrobić.... sobie :/ Do dzisiaj walczę z uczuleniem po składniku w pampersie, rok czasu 4 dermatologów. Powinnam iść na allergeny ale jestem w ciąży więc zaprzestałam tak samo maści sterydowe odłożyłam swoją drogą przepisywane na grzyba którego nie mam :/ masakra :/ teraz to tylko mi został krem barierowy emoilum ehh i czekanie na rozwiązanie
Ubranka z biedronki też kupuje jak coś fajnego jest
)) w Lidl rzadko jestem 
Co do chustek jeszcze nie weszłam na tego bloga ale sama ze swojego doświadczenia wiem jaką można krzywdę zrobić.... sobie :/ Do dzisiaj walczę z uczuleniem po składniku w pampersie, rok czasu 4 dermatologów. Powinnam iść na allergeny ale jestem w ciąży więc zaprzestałam tak samo maści sterydowe odłożyłam swoją drogą przepisywane na grzyba którego nie mam :/ masakra :/ teraz to tylko mi został krem barierowy emoilum ehh i czekanie na rozwiązanie
Ubranka z biedronki też kupuje jak coś fajnego jest
ninex
Oj widzę że sroka popularna i dobrze niech ludzie się uświadamiają Ja też namiętnie korzystam,Babydream z rosmana i hipp rządzą
Z Zośką korzystałam z wacików i przegotowanej wody,Mama doradziła,teraz tez zamierzam bo pupka wrazliwa a w tych mokrych chusteczkach syf
co do kombinezonu na zimę mam już rozm. 74 ,a na jesień 68 o taki
i oby wystarczyły w sumie nie kupuje nic w rozmiarze 56 bo na razie wydaje się że będzie duzy dzieć z Zosia miałam dużo ubranek od 50 do 56 ale to maleństwo wyjatkowe i też kupowane po narodzinach bo nas jej drobość zaskoczyła

co do kombinezonu na zimę mam już rozm. 74 ,a na jesień 68 o taki

i oby wystarczyły w sumie nie kupuje nic w rozmiarze 56 bo na razie wydaje się że będzie duzy dzieć z Zosia miałam dużo ubranek od 50 do 56 ale to maleństwo wyjatkowe i też kupowane po narodzinach bo nas jej drobość zaskoczyła

Załączniki
kornelia1802
Dziewczyny, za chwilkę zaczynamy 5ty miesiąc, to chyba nie za wcześnie na zaczęcie kompletowania wyprawki?? Ja chciałabym na miesiąc przed porodem już wszystko mieć gotowe i spakowaną torbę do szpitala, najlepiej już kupiony wózek i rozłożone łóżeczko, żeby się wywietrzyły, bo często słyszałam, że potrzeba kilku tygodni, żeby pozbyć się tych fabrycznych zapachów....a to wszystko kosztuje ichciałabym jakoś rozłożyć te wydatki....a u mnie mama i teściowa walą teksty, że to wcześnie, że można na raz wszystko kupić bla bla bla, tylko ja też chcę mieć frajdę kupowania a ostatnie miesiące upały i wielki brzuch raczej nie będą sprzyjać zwiedzaniu sklepów dziecięcych
albo wykluczam opcję, żeby ktoś inny mi kupował wszystkie rzeczy 
P
pani.olga
Gość
kornelia, tak naprawdę nigdy nie jest za wcześnie. to wszystko kwestia tego jak TY chcesz, a nie jakichś głupich przesądów. ja pierwsze bodziaki kupowałam już w 3 miesiącu 
Doszły też wczorajsze ciuszki z 5.10.15mąż jak zobaczył bodziaki w rozmiarze 56 to powiedział, że chyba przez pół roku nie ubierze dziecka, żeby mu nie urwać jakiejś części ciała
![]()
Mojemu pokazałam na yt filmiki z przewijaniem czy kąpaniem dziecka. Chłop się przeraził, stwierdził, że ma za duże ręce i że on może dziecko uszkodzić
No ja też tak myślę, żeby na koniec maja już być ze wszystkim wyrobionąDziewczyny, za chwilkę zaczynamy 5ty miesiąc, to chyba nie za wcześnie na zaczęcie kompletowania wyprawki?? Ja chciałabym na miesiąc przed porodem już wszystko mieć gotowe i spakowaną torbę do szpitala, najlepiej już kupiony wózek i rozłożone łóżeczko, żeby się wywietrzyły, bo często słyszałam, że potrzeba kilku tygodni, żeby pozbyć się tych fabrycznych zapachów....a to wszystko kosztuje ichciałabym jakoś rozłożyć te wydatki....a u mnie mama i teściowa walą teksty, że to wcześnie, że można na raz wszystko kupić bla bla bla, tylko ja też chcę mieć frajdę kupowania a ostatnie miesiące upały i wielki brzuch raczej nie będą sprzyjać zwiedzaniu sklepów dziecięcychalbo wykluczam opcję, żeby ktoś inny mi kupował wszystkie rzeczy
![]()
reklama
kornelia1802
Z tymi chłopami tak jest
ale jak się urodzi to się najczęściej im odmienia, nasz znajomy, naprawdę kawał chłopa, bo z 1,9m i ze 130kg i też się bał, a co do czego to pierwszy po porodzie przebierał córę, bo żona się jeszcze bardziej bała