reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

no z tym karmieniem to juz dostalam pare rad zeby od razu chociaz troche karmic butla bo kuzynka mowila ze na samym cycu to ruszyc sie nie mogla nigdzie

reklama
no z tym karmieniem to juz dostalam pare rad zeby od razu chociaz troche karmic butla bo kuzynka mowila ze na samym cycu to ruszyc sie nie mogla nigdzie

sorki, ale takiej bzdury to jeszcze nie słyszałam!
mleko matki ma około kilkaset bakterii pożytecznych natomiast mleko modyfikowane max kilka i jak podasz mu MM to zaburzasz mu trawienie. Nic nie jest tak lekko strawne niz mleko matki. Ja nie mówię o sytuacji gdzie nie ma innego wyjścia, ale jak mozna to trzeba powalczyć o laktację!
Podejście "daj od razu troche MM bo się nie ruszysz" dla mnie osobiści MASAKRA!!!

kati ale się nie zrozumiałyśmy mi chodzi o butle ale mleko ściągnięte moje nie modyfikowane kuzynka też odciągała pokarm tylko dopiero przy drugim maluchu pierwsze było tylko przy cycu i taka maruda mała że nawet na godzinkę nie mogła zostawić

kati ale się nie zrozumiałyśmy mi chodzi o butle ale mleko ściągnięte moje nie modyfikowane kuzynka też odciągała pokarm tylko dopiero przy drugim maluchu pierwsze było tylko przy cycu i taka maruda mała że nawet na godzinkę nie mogła zostawić
:-D:-D:-D
A to zmienia postać rzeczy sorki ;-):-D

Ja tez planuje jeśli będzie nawał to ściągać i zakazać na czarną godzinę ;) chce mieć zapas w zamrażarce bo czasem jednak trzeba gdzieś bez dziecka się ruszyć. Koleżanka tak utknela w szpitalu na 6h jak była na kontroli po porodzie i jej siostra która została z dzieckiem miała sajgon. Miało jej nie być godzinkę a jak to w szpitalu się przeciągnęło.

Tak to jest jak pracuje sie w centrum handlowym I ciezko przejsc obojetnie przy sklepach :D

Załączniki

• 1425923454455.jpg
    1425923454455.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 76
  • 1425923467406.jpg
    1425923467406.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 73
A nie napisałam najważniejszego, wreszcie kupiłam pierwsze ciuszki :) Poszłam po wizycie u lekarza do H&M i kupiłam:
body z długim rękawem- rozm 62;
Product Detail | H&M PL
jedno jest całe różowe jak na fotce, a drugie w paseczki biało-różowe

oraz rozczuliły mnie skarpetki:
Product Detail | H&M PL

Oglądałam tę różową kurteczkę, ale nie kupiłam jej jeszcze, zastanowię się nad nią :)

Mąż zbladł i stwierdził, że teraz to już naprawdę jest realne (no rychło w czas się chłopina skapnął) :)

Ja mam ten fotelik ...kazdy z rodziny u mnie z niego korzysta z tego modelu ...Kazdy poleca jest wygodny, latwo sie czysci i zdejmuje do prania ...ja problemow nie mialam Z zdieciem i zalozeniem na nowo

reklama
Do góry