michasia30
Fanka BB :)
a ja z tych wizytowych to bym na ślub cywilny coś wybrała. Bardzo lubię taką elegancką prostotę.
noooo :-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja z tych wizytowych to bym na ślub cywilny coś wybrała. Bardzo lubię taką elegancką prostotę.
Na ślub cywilny jak najbardziej te bym rozważyła, do tego jakiś żakiecik, fajne buty i dodatki. Moja koleżanka brała cywilny w ciąży i miała coś podobnego ale w kolorze granatowym i wyglądało to super:
Happy mum - Broadway pudre dress
Happy mum - Milady pudre dress
Happy mum - Sorbet pudre dress
Aż żałuję że nie mam pretekstu, żeby sobie którąś kupić![]()
No na pewno gruszki już coraz rzadziej są kupowane, miałam taki caly zestaw z TT i tam gruszka było, to przy "ciągnących" gilach córci nie było szans żeby coś wyciągnąć. Lekarka kazała kupić aspirator, broniłam się rękami i nogami bo to nie jest najprzyjemniejsza rzecz na świecie. My kupiliśmy aspirator "sopelek" taki był w aptece akurat dostępny i bez problemu można było ładnie oczyścić nosek. Co do elektronicznych się nie wypowiem bo nie uzywałamDziewczyny gruszka czy aspirator np Frida? Które polecacie? Właśnie próbuje coś kupić ale strasznie się pogubilam co lepsze...:'(