reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Thriade ponoć bardzo fajny ten adapter, przyjaciółka miała taki sam właśnie i używała często i bardzo chwaliła, ja mam auto ford Fusion z wysokim zawieszeniem, wysoko się siedzi i pasy są nisko pod brzuchem. A teraz rzadziej jeżdżę więc nie czuje potrzeby zakupu.
Ale jak Ty jeździsz często to pewnie nie będziesz żałować :-) bezpieczeństwo najważniejsze:-)

reklama
Thriade też mam taki adapte rdo pasów, tylko innej firmy. Kupiłam w pierwszej ciąży, a teraz jeżdże z nim odkąd tylko test wyszedł pozytywny. Bardzo sobie go chwalę.
Niestety pasy mogą się przesunąć w trakcie wypadku, jak się nie ma adaptera. Poza tym z adapterem pasy przebiegają na udach, a nie na brzuchu czy podbrzuszu. Gdyby to ode mnie zależało to wprowadziłabym obowiązek jazdy z adapterem tak jak dzieci muszą mieć foteliki samochodowe.

A ja bardzo lubię bluzy z kapturami i w ogóle mi nie przeszkadzały:) w domu mamy ciepło, więc były tylko wyjściowe.

Wybraliśmy dziś i kupiliśmy farby do przyszłego pokoju naszej córci: 50063.jpg50091.jpg
Chcemy przed świętami pomalować, żeby obie wywietrzało i móc składować rzeczy dla niej w tym pokoju, bo narazie to zaczyna mi brakować miejsca w różnych skrytkach :p

Załączniki

• 50063.jpg
    50063.jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 56
  • 50091.jpg
    50091.jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 55
nie mam nawilżacza elektrycznego tylko taki do powieszenia na kaloryfer i daje ręczniki na kaloryfery.
A jaki higrometr kupiłaś?

reklama
No ja nie chcę ręczników rozwieszać.. raczej to ostateczność dla mnie.
Higrometr kupiłam taki Boneco A7254: boneco-termohigrometr-a7254-tp_4500411471800122449f.jpg

Załączniki

• boneco-termohigrometr-a7254-tp_4500411471800122449f.jpg
    boneco-termohigrometr-a7254-tp_4500411471800122449f.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 58
Do góry