reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Ja mam Tommee Tippee, są w środku z rurką antykolkową i pod wpływem temperatury zmienia kolor, jak niebieski to ok jak czerwony to mleko za ciepłe

Ja mam te same co ola ;-) tt antykolkowe 150 i 260ml. To i tak tylko do awaryjnych sytuacji bo mamy w planach kp ;-)

dziewczyny dopiero co się ogarnęłam że w cenie 2000zł kupię wózek 3w1 ale bez bazy isofix a to dodatkowe 500zł:baffled: czy wy macie lub kupujecie foteliki z bazą ??? zaczęłam się wgłębiać w temat i już nie wiem czy ta baza rzeczywiście bezpieczniejsza ???

Ja na pewno kupię bazę, bo z pasami jednak jest za duże zamieszanie i za duże prawdopodobieństwo, że coś źle zapnę. A tak to klik klik i z głowy. Pod tym kątem to moim zdaniem jest dużo bezpieczniejsze.

Ja kupiłam osobno fotelik maxi cosi cabrio z baza :-)
Baza napewno ułatwia dużo bo nie trzeba bawic sie z przypinaniem I przeciaganiem tych pasow.

Mi jest obojętne jak będzie z bazą w dobrej cenie to kupię z bazą. Mała bez bazy jeździła i z automatu ją przyczepiałam.
Fajnie jak takie klik klik bo faktycznie chwila moment i nie ma zabawy z pasami ale nie wiem jak to wypada w crash testach nie interesowałam się zbytnio tym :)

reklama
Do góry