kornelia1802
Fanka BB :)
No ja planuje kupić do mycia albo hipp albo dada 3w1 z biedronki, sroka polecala
Krem z filtrem mam linomag sun, ma filtr mineralny, ale spf30 a chciałam 50, ale i tak maleństwa na słońce się nie wystawia więc powinno być ok ;-)
Krem z filtrem mam linomag sun, ma filtr mineralny, ale spf30 a chciałam 50, ale i tak maleństwa na słońce się nie wystawia więc powinno być ok ;-)
, upatrzony miałam Besafe izi go ewentualnie Maxi cosi cabrio fix, ale jak się okazało sprzedawca układał je w aucie i lipa obydwa latały po przypięciu pasami fakt że bez bazy, nie sądziłam że trzeba dopasowywać fotelik do auta myślałam że z automatu będzie ok. W ostateczności wybraliśmy Cybex Atom3, nie dość, że od razu na pierwszy rzut oka wyglądał solidniej od poprzednich to dopasowany jest idealnie i to bez bazy, w testach otrzymał 5 gwiazdek z bazą i tyle samo bez bazy. Cena była o 100 zł większa, ale że biorę u nich też wózek zrobili mi w cenie takiej samej jak za tamte. A i dowiedziałam się, że najbezpieczniej dziecko wozić na środkowym siedzeniu, to dla mnie też nowość bo woziłabym z boku po przekątnej kierowcy