reklama

Zakupy

justyna prowadzimy oba te wózki
jeśli chodzi o Speedy to już wcześniej go chwaliłam i gdybym decydowała sią na 3-kołowca to napewno byłby w czołówce...ale niestety nie podobają mi się trójki....a jeśli chodzi o slaloma to również trafiłaśw mój gust...wózek jest super zwrotny...bardzo go lubie pomimo,że trójkołowy...:-)

reklama
Dziewczyny, czy spotkałyście się z takim wątkiem na BB, gdzie dziewczyny pisały o sprawdzonych sklepach internetowych? nie umiem do niego wrócic:baffled:, a cenne tam były informacje:tak:

A ja właśnie otrzymałam przesyłkę ze spodenkami ze sklepu HappyMum:) Są super:) Takie brązowe:

Załączniki

• t030_2.jpg
    t030_2.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 55
  • t030.jpg
    t030.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 60
Spodenki kosztowały 79zł + chyba 13zł przesyłka:) Są mięciutkie, milutkie i cieplutkie przede wszystkim - bo ja same letnie miałam i teraz w te mrozy marzła mi dupka:)

A taki zakup poczyniła moja mama na przyszłość dla wnusi:) Twierdzi że nie mogła przepuścić takiej sukieneczki bo drugi raz się takla fajna może nie trafić:) Cudna nie?:) Z tych kieszonek to misie czerwone wystają:)

Załączniki

• suk1.jpg
    suk1.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 70
  • suk2.jpg
    suk2.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 39
  • suk3.jpg
    suk3.jpg
    62,1 KB · Wyświetleń: 41
Marzycielko, bardzo ładne te łóżeczka, ja mam fioła na punkcie pomarańczowych dodatków (chyba zaraziłam się od Agatkas :-D), ale zastanow się nad dodatkowym przewijakiem, te w lózeczkach sa bardzo miekkie i moim zdaniem niewygodne, zwłaszcza jak na początku nasza pewnosc w "obsłudze" maleństwa jest nieduża. lepiej miec stabilne podłoże.
Atlantic też jest na mojej short-liscie:-D

Nad przewijakiem wogóle nie myślę gdyż będę Małą na łóżku przebierać a później jak mówi moja położna będę przebierać ją tam gdzie ją złapę:-D

Agatkas fajne te rzeczy:tak:

reklama
Agatkas, bardzo fajne te spodenki, no i sukienusia też.
Widzę, że atlantic ma ostatnio wziecie, tez miałam kupić ten turkusowo-szary, ale na razie jeszcze się waham między atlanticiem a polakiem, bo są prawie takie same, tyle ze w polaku ciszej chodzi budka i jako wyściółę ma polarek.
Marzycielko, mi się wydaje, że przewijak to jednak bardzo przydatna rzecz i odciąża nasz kręgosłup. Mimo, ze mam łóżeczko turystyczne, to przewijak dokupuje na 100%, sprawdził mi się przy chłopakach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry