• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
hehehe to jest to cudeńko za te 7000zł

waży bagatela 37kg :szok: ale rodzina królewska ich używa :tak::-D

SILVER%20BALMORAL%20PINK.jpg

Mój nowy zakup.
Do tego jest jescze posciel -taki wzor jak budka i reszta od koszyczka.

A za to "cacko" nie dalabym 70 zł!

Załączniki

• 100_3423.JPG
    100_3423.JPG
    30,2 KB · Wyświetleń: 58
  • 100_3424.JPG
    100_3424.JPG
    33,2 KB · Wyświetleń: 58
Piękne rzeczy pokupowałyście Dziewczyny:tak:.Ja mam na razie tylko ubranka. Marzę o chwili,kiedy w pokoju stanie juz pościelone ślicznie łóżeczko-wtedy dopiero poczuję,że nadchodzi wzniosła chwila:-).

No i jeszcze wybrac wózek,ech-tylko to mnie gnębi,bo reszta zakupów jest SUPER:-D

justyna nie chwale sie woziem bo mam go zlozonego i zapakowanego jescze :tak:
A co do koszyka to ja mam niziutka ławe i bede stawiac na noc na lawie kolo łóżka mojego bo maly bedzie mial gdzie indziej lozko i tam bedzie spal w dzien a w nocy przez pierwsze 2-3 miesiace bedzie w koszyku wlasnie

reklama
Cyprysiowa rewelacyjna kołyseczka.....no my z miskiem juz mamy praktycznie cała wyprawke dla Mariczki.....łózeczko juz całe jest i kosmetyki, reczniczki, wszystko do kapieli....jesce tylko ubraneczka do szpitala,ale to juz jak bedzie pod koniec wiadomo jaka mniej wiecej duza jest nasza pociecha.....tylko jeszcze wózeczek został,ale jest juz wybrany od długiego czasu ATLANTIC siwo-turkusowy i w przyszłym miesiacu go kupujemy.....tera babcie tylko ciuszki kupuja jak szalone:P hahahaJak bede miala juz wszystkosprawne to powklejam troszke zdjateczek...:}

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry