reklama

Zakupy

Cyprysiowa rewelacyjna kołyseczka.....no my z miskiem juz mamy praktycznie cała wyprawke dla Mariczki.....łózeczko juz całe jest i kosmetyki, reczniczki, wszystko do kapieli....jesce tylko ubraneczka do szpitala,ale to juz jak bedzie pod koniec wiadomo jaka mniej wiecej duza jest nasza pociecha.....tylko jeszcze wózeczek został,ale jest juz wybrany od długiego czasu ATLANTIC siwo-turkusowy i w przyszłym miesiacu go kupujemy.....tera babcie tylko ciuszki kupuja jak szalone:P hahahaJak bede miala juz wszystkosprawne to powklejam troszke zdjateczek...:}

Kana to mnie zestresowałaś:laugh2::szok::-D nie było Ciebie tak długo a teraz takie wieści....
Co masz do kąpieli??jakie kosmetyki kupowałaś i koniecznie pokaż ciuszki...chwal się:-)
Ja chyba zacznę robic zakupy, bo nasze terminy podobne:-D:szok::laugh2:

Cyprysiowa super koszyczek...my też planujemy w sypailni kołyskę-nocą a w pokoju Julci łóżeczko w ciągu dnia:tak:

reklama
A ja mam tylko dwa pokoje niestety, więc dzidzia będzie z nami w sypialni. Łóżeczko i kołyska będzie w nocy w sypialni a kołyska w dzień będzie w dużym pokoju jak tam będziemy czas spedzać:)

Jakie ciuszki trzeba mieć do szpitala??

Ja też jeszcze nie mam żadnych kosmetyków, ani wanienki i jeszcze nie mam pościeli do kołyski i tylko jedną mam do łóżeczka. A łóżeczko jeszcze nie rozłożone bo narazie nie mam miejsca, bo muszę szafę wyrzucić z sypialni żebyśmy sie pomieścili:)

Cyprysiowa koszyczek super!

Kana moja mama też wpadła w szał zakupów! Przystopowałam ją troszkę i powiedziałam że muszę policzyć czego ile mam i czego mi brakuje, bo się okazało że najwięcej mam body a np. śpioszków prawie wcale:) Także jutro będę liczyć:)

Cyprysiowa rewelacyjna kołyseczka.....no my z miskiem juz mamy praktycznie cała wyprawke dla Mariczki.....łózeczko juz całe jest i kosmetyki, reczniczki, wszystko do kapieli....jesce tylko ubraneczka do szpitala,ale to juz jak bedzie pod koniec wiadomo jaka mniej wiecej duza jest nasza pociecha.....tylko jeszcze wózeczek został,ale jest juz wybrany od długiego czasu ATLANTIC siwo-turkusowy i w przyszłym miesiacu go kupujemy.....tera babcie tylko ciuszki kupuja jak szalone:P hahahaJak bede miala juz wszystkosprawne to powklejam troszke zdjateczek...:}

Ja też mam już wszystko: łóżeczko, wózek, kosmetyki, ciuszki, nawet większość poprałam i poprasowałam, zamówiłam sobie koszule do szpitala i biustonosze medeli:-), teraz mogę spokojnie czekać.

Cyprysiowa - no o super, że koszyczek już w domku!! No i wózeczek, od razu serducho spokojniejsze, ja czekam na paczkę z pl nadal, mam się coś nie spieszy, hehehe.

Ja jeszcze mam przed sobą wanienkę, ręczniczki, koszule do karmienia, biustonosze, szlafrok, leżaczek dla małej, nianię z monitorem oddechu, no i bodziaki, bo szukam rozpinanych na całej długości z przodu. Jeszcze dużo rzeczy ma dojść z Polski, łóżeczko, materac, pościel, kocyki, czapeczki, bodziaki, laktator... już sama nie wiem co tam jeszcze jest bo się pogubiłam, hehehe, zobaczymy jak dojdzie, ale wszystko powoli wygląda zachęcająco, zwłaszcza po dzisiejszych zakupach, jak się obrobię, to wstawię wam fotki cudeniek moich...

Ja mam małe mieszkanko także dzidzia będzie z nami w pokoiku, jeszcze nie wszystko rozpakowane także nie wystraszcie się bałaganu:-).
hpim5150fw9.jpg

ptru12787177dtzk8.jpg

hpim5145li8.jpg

tak wygląda mój bajzel
hpim5148ps3.jpg

Piękne macie te zakupki :-). Ja musze wreszcie się zmobilizować i powstawiac zdjęcia z moimi cudenkami.
Nie mam jeszcze wszystkiego, brakuje mi wanienka, łózeczko, materacyk, kocyk, ręczniczek ... no i wózek. Ale łózeczko i wózek mam już wybrany.

Kana ja też wybrałam atlantica szaro-turkusowego :tak:.
U mnie w szał zakupów wpadła moja kochana siostrzyczka :laugh2:, ale niech kupuje co jej bede broniła :-p.

reklama
No właśnie! Ja nawet kapci i koszuli do szpitala nie mam:)

Agatkas ja mam termin na pierwszego i tak coś czuje że może być wcześniej poród więc wolałam się zabezpieczyć, poza tym ja tu jestem sama z mężem, nie mam nikogo z rodziny do pomocy, wszyscy w Polsce więc staram się myśleć do przodu. W październiku mam zamiar zrobić sobie zapas mięsa zamrażalniku, wolę zrobić to sama niż denerwować się potem że mój M żle coś kupił:-).
Renia - super przybornik jest w tym wózeczku!! No i śliczne łóżeczko i fotel!!

Dzięki Misiówka i dziewczyny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry