Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny super ciuszki, może mnie się uda porobić zdjęcia i pochwalić ciuszkami w tym tygodniu, teraz testuje pas ciążowy na kręgosłup - zobaczymy jutro w pracyczy się spisuje.
Misiówka, Marzycielka, same ślicznosci, az Wam zazdroszczę tych super ubranek.
Ja ostatnio nie mam weny do zakupów, jestem taka zdechła, że nawet na allegro nie chce mi sie siedziec. W zasadzie to ubranka, łózeczko już mam, ale brakuje mi jeszcze kosmetyków, wanienki, materacyka, przewijaka, wózka (ale już chyba wiem jaki będzie).
Madzienka spokojnie:}}}}} hahaha nio własnie dlatego,ze mnie nie było tyle czasu to juz prawie wszystko jest...nie było kopma to było łazenie po sklepach hahahah i licytacja na allegro... Nawet koszule ostatnio bylismy z misiaczkiem moim kupic...mam taka ładna szaro-różową hahahah kurcze niech mi tu zacznie działac ten złom to sie pochwale troszke...haahaha