• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
Dziewczyny super ciuszki, może mnie się uda porobić zdjęcia i pochwalić ciuszkami w tym tygodniu, teraz testuje pas ciążowy na kręgosłup - zobaczymy jutro w pracy:tak:czy się spisuje.

Marzycielka - fajniutkie ciuszki, te włochate pajace są bardzo fajne, Misia taki miała i strasznie go lubiłąm, był taki mięciutki i cieplutki!!

Agatkas - szalej, szalej i się chwal.

Misiówka i Marzycielka cuda kupiłyście!!!!!:-Dwszystkie ubranka są cudne:laugh2:

Agatkas ja juz od kilku dni siedzę na allegro i obawiam się o moja wypłatę :laugh2::-D:laugh2::-D Powodzenia w zakupach....

Misiówka, Marzycielka, same ślicznosci, az Wam zazdroszczę tych super ubranek.
Ja ostatnio nie mam weny do zakupów, jestem taka zdechła, że nawet na allegro nie chce mi sie siedziec. W zasadzie to ubranka, łózeczko już mam, ale brakuje mi jeszcze kosmetyków, wanienki, materacyka, przewijaka, wózka (ale już chyba wiem jaki będzie).

reklama
Madzienka spokojnie:}}}}} hahaha nio własnie dlatego,ze mnie nie było tyle czasu to juz prawie wszystko jest...nie było kopma to było łazenie po sklepach:p hahahah i licytacja na allegro... Nawet koszule ostatnio bylismy z misiaczkiem moim kupic...mam taka ładna szaro-różową:P hahahah kurcze niech mi tu zacznie działac ten złom to sie pochwale troszke...haahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry