reklama

Zakupy

A mi pościel do kołyski uszyje moja babcia. Kochana kobieta zrobiła dla małego śliczny komplecik na drutach ze specjalnej włóczki dla niemowląt: sweterek, spodenki na szelkach, czapeczkę i skarpetki. Nie mam pojęcia jak wydziergała coś tak ślicznego i malutkiego. Bardziej mam ochotę oprawić w ramkę niż zakładać małemu (wyrodna ze mnie matka):-p

reklama
A to ja też się pochwalę kącikiem dla maleństwa:) Jeszcze puściutkim:)

Załączniki

• pokoik1.jpg
    pokoik1.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 48
  • pokoik2.jpg
    pokoik2.jpg
    61,2 KB · Wyświetleń: 61
Dziekuje ślicznie byłam u tatusia to powrzócałam fotki od razu,bo obiecałam wczesniej:} a to łózeczko to poscieliłam tylko tak ,zeby sie pochwalic:P hahaha i mamaie tez foteczki wysyłałaam...:} AGATKAS kącik sliczniutki:*

Ale fajniutkie.....taki lezaczek to tez bede miala...mama mi kupila,ale jesce nie przesłała....kiedys Wam juz chyba pokazywałam zdjątka....fajna sprawa.....a co do fotelika to my chyba nie bedziemyh kupowali,bo i tak autka nie mamy...wiec nie bardzo sie przyda....ŚLICZNE:*

Agatkas sliczne łóżeczko i komoda...my też mysleliśmy o tej serii ale zdecydowalismy sie na biale....:tak:
Na razie jesteśmy na etapie skręcania mebelków jak już będą gotowe wkleję foteczkę....:-D

YOKA dziekuję teraz to juz będę wiedziała czego mam szukać:-D

Kana - super bryczka i łóżeczko kochaniutkie, aż miło popatrzeć!!

Agatkas - super kącik, takie proste są najfajniejsze, hehehe.

Madzienka - widzę, że Yoka ci już wkleiłą linka do śpiworka, pokażę ci moje ulubione wzorki, jeśli będę kupować ( a na razie nie planuję, bo Misia nie lubiła jak jej coś ograniczało swobodę ruchu., więc chcę poczekać i zobaczyć co będzie lubiłą druga córeczka) to napewno jeden z takich:

Vertbaudet - Baby's Sleeping bag & matching bonnet=#

Vertbaudet - Baby's Sleeping bag & matching bonnet=

Vertbaudet - Katherine Roumanoff baby Girl's sleeping bag=

Vertbaudet - Baby's Sleeping bag & matching bonnet=

reklama
Mnie się wydaje,że raczej nie ma możliwości,żeby dziecko się udusiło w takim śpiworku. Pamietajmy,że niemowlęta mają dużą głowę w stosunku do reszty ciałka i nie przejdzie ona raczej przez ten otworek(przynajmniej ja mam taki śpiworek, że ta dziurka na główkę jest niewiele większa od takiej dziurki w bluzeczkach. \W końcu to są "szeleczki " na ramionka dzidziusia). Jednak te śpiworki wklejone przez YOKA28 wydają mi się ogrooomne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry