reklama

Zakupy

reklama
Sluchajcie mi sie tez podobał X-LANDER,ale jest drozszy i szczerze to mnie zniechęciło,bo kasa sie nie przelewa.... tym bardziej,ze tylko misiek pracuje...mi odpowiada ATLANTIC,a różni sie jesce tym,ze nie ma mozliwosci zamocowania fotelika,czy nosidełka...o ile sie nie myle oczywsicie....:} A prowadzi sie bardzo dobrze, obsługa ogólna tez prosta....mi odpowiada:}

Kana - super bryczka i łóżeczko kochaniutkie, aż miło popatrzeć!!

Agatkas - super kącik, takie proste są najfajniejsze, hehehe.

Madzienka - widzę, że Yoka ci już wkleiłą linka do śpiworka, pokażę ci moje ulubione wzorki, jeśli będę kupować ( a na razie nie planuję, bo Misia nie lubiła jak jej coś ograniczało swobodę ruchu., więc chcę poczekać i zobaczyć co będzie lubiłą druga córeczka) to napewno jeden z takich:

Vertbaudet - Baby's Sleeping bag & matching bonnet=#

Vertbaudet - Baby's Sleeping bag & matching bonnet=

Vertbaudet - Katherine Roumanoff baby Girl's sleeping bag=

Vertbaudet - Baby's Sleeping bag & matching bonnet=

Misiówka mam pytanie do Ciebie też już trafiłam wcześniej na tą stronę z tymi śpiworkami do spania. Czy zamawiałaś może już coś z niej?
Jestem raczej nieufna a kilka rzeczy chętnie bym zamówiła.Masz może jakieś doświadczenia z tym sklepem?

Ostatnia edycja:
Yoka, o tym nie pomyślałam. Mam nadzieję, ze sie nie zmechaci, zresztą na wiosnę napewno będziemy pomykały już spacerówkami, więc raptem 5 miesięcy użytkowania, zobaczymy, wszystko " wyjdzie w praniu":tak:

Blizniaki2000 bardzo fajny ten wózeczek. Ja też zastanawiałam się nad nim albo nad Atlanticiem, bo oba mają przystępną cenę i fajnie się prezentują. Jednak zdecydowaliśmy się na X-landera XA, tym bardziej że trafiliśmy na fajną promocję i w sumie się cieszę, bo gdyby nie mój narzeczony ja nadal bym się zastawiała jaki kupić, a tak męska decyzja i problem rozwiązany :-) Niestety ja jestem strasznie niezdecydowana :/

nikado - nie zamawiałam, ale korci mnie strasznie, bo wydaje się porządną firmą i mają super bodziaki na długi rękaw i rozpinane na całej długiści, a to się niezwykle żadko zdaża, no i sądzę, że jest bardzo wygodne, no i mają takie pajacyki z dzianinki, nie wiem, czy widziałaś (fioletowy) - zastanawiam się jeszcze... jak się zdecyduję to napewno ci napiszę o swoich odczuciach!

reklama
A ja mam takie pytanko:-) - czy Wszystkie kupiłyście (bądz zamierzacie kupić) baldachim :confused: do łóżeczka - i jakie są jego plusy np. w zimie, bo domyślam się, że w lato taki baldachim może chronić maleństwo np. przed owadami:tak:. No i zastanawiam się czy go kupić skoro rodzimy w środku zimy:zawstydzona/y:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry