reklama

Zakupy

reklama
Mnie się wydaje,że raczej nie ma możliwości,żeby dziecko się udusiło w takim śpiworku. Pamietajmy,że niemowlęta mają dużą głowę w stosunku do reszty ciałka i nie przejdzie ona raczej przez ten otworek(przynajmniej ja mam taki śpiworek, że ta dziurka na główkę jest niewiele większa od takiej dziurki w bluzeczkach. \W końcu to są "szeleczki " na ramionka dzidziusia). Jednak te śpiworki wklejone przez YOKA28 wydają mi się ogrooomne.

ja osobiście nie używałam bo to moje pierwsze dziecko...ale używała takiego śpiworka moja szwagierka i właśnie mała chowała się w nocy w niego...zresztą mam takie w sprzedaży u siebie w pracy i wielokrotnie słyszałam od klientek że się nie sprawdzają u maluchów.......;-)

Misiówka, śliczne te śpiworki, które wkleiłaś.

Co do tego, ze dziecko moze sie udusic to uważam tak jak Zyrafka, nie bardzo w to wierzę, ale różnae cuda sie zdarzają. Kołderką też może nakryc się na główkę i się udusic. Ja miałam śpiworki i teraz też kupiłam, nie wiem, czy Mała będzie chciała w tytm spa, bo podobno niektóre dzieci nie lubią, ale u chłopców mi się sprawdziło idealnie, ale to tylko moje doświadczenie, ktoś może mie inne.

a ja mam gdzies po dziewczynkach tak polarowy śpiworek, który ma normalne długie rękawki ...to taki spiworek pajacyk...ale pod to body, na giczki skarpety i spokojnie mozna dzidka tak układac do snui przewijac łatwo...jak go gdzies odkopie to wstawię fotke ale pewnie każda z was potrafi sobie wyobrazić jak to wyglada :-)

reklama
Moim skromnym zdaniem, czyli po obejrzeniu obu tych wózków - różni się jakością wykonania, wygodą używania, jakością wykończenia i przede wszystkim jakością jazdy. Ale każdy ma inne odczucia, więc nie chciałabym mówić że Atlantic jest gorszy czy taki sam, mnie po prostu bardziej przypadł do gustu x-lander.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry