reklama

Zakupy

A ja mam takie pytanko:-) - czy Wszystkie kupiłyście (bądz zamierzacie kupić) baldachim :confused: do łóżeczka - i jakie są jego plusy np. w zimie, bo domyślam się, że w lato taki baldachim może chronić maleństwo np. przed owadami:tak:. No i zastanawiam się czy go kupić skoro rodzimy w środku zimy:zawstydzona/y:.
ja nie kupuję, moje kolezanki miały baldachimy i szybko się ich pozbyły, bo im przeszkadzały, ale to sprawa indywidualna no i slicznie się prezentują:tak:a w praktyce to różnie z tym bywa. Będę miała okazje pozyczyc w razie czego od kumpelki i przekonac się czy u mnie zda egzamin;-)

reklama
A ja mam takie pytanko:-) - czy Wszystkie kupiłyście (bądz zamierzacie kupić) baldachim :confused: do łóżeczka - i jakie są jego plusy np. w zimie, bo domyślam się, że w lato taki baldachim może chronić maleństwo np. przed owadami:tak:. No i zastanawiam się czy go kupić skoro rodzimy w środku zimy:zawstydzona/y:.

Ja osobiście uważam baldachim za rzecz zbędną, na której się tylko kurz będzie zbierał:)

KANKIYA, blizniaczki, Agatkas, Yoka,:-) nawet nie wiecie jak się cieszę, że jak mam tylko jakieś wątpliwości to Wy mi zaraz pomagacie w podjęciu właściwej decyzji;-):tak:, wielki buziak dla każdej z Was za to :-), oj była bym zapomniała:-D:-D, decyzja zapadła- baldachim się świetnie prezentuje, ale kurzu nie będę na nim ścierać:-D itd...:tak::-D więc.... Baldachimowi mówie NIE !!:-D:-D:-D

Może uda mi się wkleic kilka fotek, jak szykowałam ubranka do prania, to coś tam pstrykałam.

Załączniki

• SDC10148.JPG
    SDC10148.JPG
    254,6 KB · Wyświetleń: 69
  • SDC10149.JPG
    SDC10149.JPG
    229,3 KB · Wyświetleń: 77
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć