Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzienka, tak z ciekawości spytam, co mówili o spacerkach?
Chłopców najpierw wietrzyłam, ubierałam ich i stawiałam przy otwartym oknie, najpierw 5 minut, potem dłużej, tak ze 3, 4 dni i dopiero na spacerek, teraz też tak planuję.
A siostra męża która urodziła na początku października, jak mała miała tydzień to od razu wyszła z nią na spacer na 2 godziny, na dodatek do marketu, nie weim moze teraz tak uczą, a ja jakaś nie dzisiejsza?
) robiłaś wszystko ok, a twoja szwagierka może ma inną szkołę, ale dodam ze odważna kobitka z niej;-)

Madzienka napisz prosze troche o tej witamince co i jak. I czy pielegnacja oczek polega tylko na tym zeby wacikiem ze zwykłą wodą przemyc ? A co z noskiem? po co ten spray ?
i ZAWSZE od zewnątrz do wewnątrz!!!
......ja kupiłam szczotkę ze sztucznego bo po pierwsze jeśli moja córka bedzie miała długie włoski(a najprawdopodobniej tak bedzie) to o wiele łatwiej bedzie mi ja czesać....a po drugie życzę powodzenia przy ciemieniuszce i tak miękkiej szczoteczce......:-)

. Może też powinnam z naruralnego? Dla mnie to nie problem... można dokupić, czy "cuś"..