reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Nie no Bolder nie jest wcale taki nowy...:-)
Ma dość spore koła i fajną gondolkę bo z regulowanym oparciem,ale z tego co pamiętam to miał beznadziejny hamulec...przynajmniej dla mnie...trzeba było przesuwać taki plastikowy pipsztok...haha...dla mnie kicha wolę tradycyjne hamulce no ale ile ludzi tyle gustów:-) pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
marzycielko trójka na podłożu w ruchu czy w postoju jest stabilna...musi być...to o czym pisałam to takie ukryte wady o których generalnie się nie mówi...bo inaczej nie sprzedałabym żadnego wózka...a Wam to mówię bo nie jesteście klientkami tylko kumpelkami:-)

Ciężko jest polecić komuś wózek tak z bomby...to zależy jakie są priorytety...Ja wybrałam X-Landera choć nie jest najlżejszy....
Ale poczytaj sobie np.o Jane Nomad:-) Ma w miarę fajne koła pomimo że pełne,ale jest zaj.......... zwrotny i leciutki ...sprzedałam ich kilka i klienci byli naprawdę zadowoleni:-)

Yoka jestem pod wrażeniem!!! Ja się na nic nie potrafię zdecydować, bo albo za ciężki, albo za lekki. Dzięki Tobie trochę zawęziłam swoje poszukiwania :-D. Jeśli masz jeszcze jakieś praktyczne rady, to chętnie poczytam:tak:

Mnie sie bardzo podobają Jane Nomad, tylko niestety kolekcja 2008 jest smutna no i te czarne stelaze, brrrr odpada.Musimy szukac wózeczka z dużą gondolką zeby naszym maluszkom było w zimie, w kombinezonku wygodnie.

Ja od samego początku napaliłam się na Implasta, gdyż moja koleżanka go ma i jest bardzo z niego zadowolona. Jej siostra kupiła w tym samym czasie wózek firmy Mutsy i się strasznie zawiodła, okazało się, że ma bardzo małą gondole bo po dwóch miesiącach już była na "styk"

oceancity28 na temat kół nie będę już pisać ponieważ pisałam wcześniej że wolę pompę,ale oczywiście kwestia wyboru.Fajna szeroka spacerówka:-) i gondola też fajna bo wentylowana i do tego ma pokrętło do regulowania...:-) Fotelik polecam jak najbardziej bo jest z bazą a to daje większe bezpieczeństwo i dużą wygodę bo tylko wpinasz i wypinasz...nie musisz bawić się z pasami:-)
Chicco występuje często w zestawach...i muszę Ci powiedzieć że naprawdę sprzedawało się tego bardzo dużo:-)
Każdy wózek ma swoje plusy i minusy a wszystko zależy od oczekiwań i gustu....jeśli chodzi o wadliwość to nie przypominam sobie jakiś poważnych reklamacji:-)

reklama
oj ja tez mam burze mózgu jeśli chodzi o wózek !!!

na pewno nie chce 3 kołowca bo wyglądają jak dla mnie taczkowato a poza tym wydaje mi sie że są mniej komfortowe dla dzieci !
na razie rozmyślam pomiędzy własnie Implstem ( chociaz w tych borderach te kwiatki nie do końca mi sie podobają ) a Musty Urban ! i mam zonka strasznego bo nie wiem ! :eek: Faktycznie ten bolder ma 90 cm długą gondole a musty 74

ja poprzednio miała chicco na pompowanych kołach i to co mi przeszkadzało to - był bardzo sztywny, koło nie były skrętne, i ciężki !

Do góry