Misiówka
Fanka BB :)
Hehehe, ja rodziłam ostatnio 9 grudnia - jakoś zakładałam buty, hihihi, nie będzie źle, chociaż, jak zobaczyłam ostatnio moją siostrę (termin miała na piątek) to się załamałam, jak ona funkcjonuje w ogóle z takim arbuzem, hahaha, mi już teraz ciężka czasm...
Ja już mam wózek, Misia w nim jeździłą jakieś 3 miesiące, więc już wiem, że jest ekstra wygodny i dla dziecka i dla mnie, kupiliśmy jakoś 6 miesięcy temu, bo wiedzieliśmy, że będziemy się starać, więc już myśląc o przyszłej dzidzi.
Yoka - nie wiem czy znasz - Urban Detour Altitude 3-wheeler pushchair : mothercare
Ja już mam wózek, Misia w nim jeździłą jakieś 3 miesiące, więc już wiem, że jest ekstra wygodny i dla dziecka i dla mnie, kupiliśmy jakoś 6 miesięcy temu, bo wiedzieliśmy, że będziemy się starać, więc już myśląc o przyszłej dzidzi.
Yoka - nie wiem czy znasz - Urban Detour Altitude 3-wheeler pushchair : mothercare
a ze u mnie w miescie nic niedostane to pojade do bydgoszczy i dlatego chce to zalatwic w tym tygodniu bo i tak musze tam jechac to chce zalatwic za jednym razem tylko jest problem bo ja niewiem jaki wozek chce
musze chyba cofnac sie do poprzednich postow o wozkach