reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Hehehe, ja rodziłam ostatnio 9 grudnia - jakoś zakładałam buty, hihihi, nie będzie źle, chociaż, jak zobaczyłam ostatnio moją siostrę (termin miała na piątek) to się załamałam, jak ona funkcjonuje w ogóle z takim arbuzem, hahaha, mi już teraz ciężka czasm...

Ja już mam wózek, Misia w nim jeździłą jakieś 3 miesiące, więc już wiem, że jest ekstra wygodny i dla dziecka i dla mnie, kupiliśmy jakoś 6 miesięcy temu, bo wiedzieliśmy, że będziemy się starać, więc już myśląc o przyszłej dzidzi.
Yoka - nie wiem czy znasz - Urban Detour Altitude 3-wheeler pushchair : mothercare

reklama
Witaski
Co do ceny XA to jutro sprawdzę konkretnie bo będę na chwilkę w pracy:-)
Jeśli chodzi o gondolę X-pram do deltima to nie ma regulowanego zagłówka w gondoli,ale dla mnie to akurat żaden problem.....na początku i tak dziecko powinno leżeć na płaskim a potem wystarczy poduszka do wózka i będzie miało wyżej....a jak jest w Atlanticu to nie wiem musisz sobie poczytać:-)

Aha a co do składania wózka to po obu stronach masz zaczep,który pociągasz jednocześnie i wózek praktycznie sam się składa:-)

a ja mam teraz niezly dylemat bo w 90% bede kupowac wozek juz w tym tygodniu ,coprawda chcialam krutko przed porodem albo nawet po porodzie ale chyba bedziemy mieli przyplyw gotowki i chce je przeznaczyc na wozek nim maz sie rozejrzy za jakimis nowinkami w elektronice:-D a ze u mnie w miescie nic niedostane to pojade do bydgoszczy i dlatego chce to zalatwic w tym tygodniu bo i tak musze tam jechac to chce zalatwic za jednym razem tylko jest problem bo ja niewiem jaki wozek chce:sorry2: musze chyba cofnac sie do poprzednich postow o wozkach:zawstydzona/y:

Yoka - ja mam poważny problem, bo do tego mojego wózka (link podawałam wcześniej) montuje się tylko fotelik samochodowy (niestety tu w Anglii jak już jest gondola to wózek zwykle beznadziejny...) i mój problem polega na tym, że nie chcę dziecka w foteliku wozić, pytanie tylko, czy jest inna opcja, znalazłam coś takiego: JJ Cole Original Bundle Me - Khaki - JJ Cole Collections - Babies "R" Us - niby jest napisane, że można montować na wózek, ale nie wiem co to za ustrojstwo, jedyne co widzę, że dzidzia w bardziej leżącej pozycji przebywa... czy możesz mi coś doradzić w tej kwestii? Rozważam jeszcze miękką gondolę, ale sama nie wiem co zrobić... jedno jest pewne ten wózek jest super i nie chciałabym go zmieniać, tylko w razie musu ...

Myszqa zanim ja będę mogła napić się jakiegoś alku to minie jeszcze trochę czasu...haha...może będę karmić do 2 r.życia:-)
Misiówka z tego co widzę to to co podałaś to jest śpiworek do fotelika:-)

Nie bardzo pamiętam jaki to był wózek......ale uściślijmy o co chodzi.....Chcesz kupić wózek który jest spacerówką i nie posiada gondoli tak???

Yoka - wózek mam:
41C4ptaAZSL._SX315_SY375_.jpg
teraz zastanawiam się jak rozwiązać sprawę gondoli, bo nie chcę wozić dziecka w foteliku, który standardowo się na niego montuje...

reklama
Do góry