reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Cześć Dziewczyny,

zainspirował mnie ciuszek ze napisem "jestem skarbem mamy" (nie pamiętam, która z Was zamieściła to zdjęcie :-)) i poszłam dziś obejrzec w paru sklepach ciuszki dla maluszków....wszedzie napisy tylko po angielsku...baby, sweet girl, love... bleee :baffled:. Nie spotkałyście się gdzieś ze sklepem/ firmą/ aukcją, gdzie można dostać takie właśnie polskie ubranka?

reklama
Witam ja kupiłam takie body u siebie w hurtowni w Gdyni....nie mamy sklepu internetowego więc jeśli jesteś z daleka to lipa...ale podam Ci firmę to napewno znajdziesz w sklepach z odzieżą niemowlęcą....firma AWA
http://www.awa.biz.pl

Dziewczyny, czytam różne fora, oczywiście co mama to inna opinia. A mnie caly czas dreczy myśl, jakie kosmetyki kupić dla maluszka? Czy kupić od razu Oilatum, a moze ciekła parafinę za grosze w aptece?Czy warto bobaska przyzwyczajac do emolientów?
Zastanawiam się nad naszą rodzimą firmą Ziaja, i chyba z Ziajki kupię kosmetyki na poczatek. Jakoś Nivea Baby mnie nie przekonuje:(

Agawar - my do kąpieli od początku używaliśmy Nivea Baby i tak zostało do dzisiaj. Oilatum nie było wcale potrzebne, bo Jaś nie był alergikiem. Po kąpieli smarowaliśmy najzwyklejszą oliwką. A co do Ziajki - myślę, że dobry wybór. Mają bardzo fajne kosmetyki dla dzieci.

:))) dzięki dziewczyny, o to chodziło z tymi ubrankami!:tak:
Yoka, jestem z grodu Kraka, ale jedziemy nad morze we wrześniu i będziemy wracać przez Gdańsk, a stamtąd do Gdyni to już rzut beretem, więc nigdy nie wiadomo....:cool2:
ps. nie siedzcie tyle przed komputerem ;));-)

reklama
Agawar - ja nie używałam, ale uważam, że na początek polskie kosmetyki sprawdzonej firmy to dobry wybór. Ja na początek wybrałam serię "Skarb Matki".

Do góry