reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
dzieki dziewczyny....trudno było mi się zdecydować bo" Feretti " wszystkie pościele ma super....właściwie chciałam dwie no ale ponieważ miałam dylemat to wzięłam wszystkie trzy...haha :-)

YOKA śliczne te Twoje zakupki....jejku jak ja tak czasem patrze w jakich granicach cenowych odbywaja się wasze zakupy to sie za głowe łapie....mnie niestety raczej nie stac na takie drogie pościele czy np wózki...ale nie znaczy to,ze mi sie nie podobaja....wręcz przeciwnie..

Ja mam do was jesce pytanie odniosnie materacyka....jakie sa najlepsze...to znaczy czy np gryka pianka kokos jest ok???

kana ja też zwracam uwagę na ceny...tylko jestem w tak fajnej sytuacji,że wszystko kupuje u siebie w pracy i będę miała ceny producenta....:-)

kana ja napewno nie kupie kokos-gryka...gdzieś wczesniej wrzuciłam na zakupach link do stronki która opisuje te materace i w wielu sprawach zgadzam się z autorem...te materace sa twarde...niewygodne...i wcale nie są takie zdrowe...:baffled:

Yoka to tylko pozazdrościc...ja zawsze zapomne,ze ty jestes w tej komfortowej sytuacji z praca :-)
To jaki w takim razie lepszy???Pianka z czym, czy po prostu sama pianka???

reklama
Ja tak jak pisałam zdecyduję się na Alvi albo Amy...ale cenowo są droższe niestety...uważam że kokos-pianka lux jest bardzo fajna i napewno wygodniejsza...zwykłej pianki jednak bym nie polecała...:-)

Do góry