reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
Yoka ja mam dylemat jeśli chodzi o fotelik samochodowy czy lepiej kupić najpierw taki 0-13kg również jako nosidełko, (chociaż raczej nie będzie mi potrzebne) czy taki 0-18kg. Wybrałam wstępnie Chicco New Zenith 0-18kg
Fotelik New Zenith Chicco 0-18 kg - kurier gratis - 539.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka ale wolałabym znać opinię eksperta :-)
Jeżeli nie będziesz używać nosidełka to jak najbardziej polecam ...:-)

Jest bardzo dużo ofert na allegro - ciężko się jest więc zdecydować, ale gdybym miała wybrać z tych trzech, to chyba tę drugą opcję z tych co podałaś.
& ŁÓŻECZKO DREAM BABY DESING DREAM KOJEC+GR (422777539) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Warto wziąć pod uwagę - żeby łóżeczko miało tzw podwójne dno. Na dwóch wysokościach - bo będzie ci bardzo ciężko schylać się po maleństwo tak nisko. Ta pierwsza opcja nie jest więc w/g mnie rewelacyjan. No i dodatkowo masz przewjak w tej drugiej opcji.... Ale to tylko takie moje spostrzeżenia.
Ostatnio mąż mi nabił głowę drewnianym ł. i sama już nie wiem... :confused:

bliźniaki2000 - przeglądałam już baaaaardzo wiele łóżeczek i z tych turystycznych szczerze mówiąc to mi się najbardziej podoba, ma dużo opcji przewijak moskitiera śliczna - bo nie zakładana jak przy tamtych tylko fajna - wisząca - do tego pałąk z zabawkami - 2 poziomy stabilne - dodatkowa 5-ta nóżka a nawet płozy pod łóżeczkiem do lekkiego bujania. Acha... i nie drogie jest. Ale to tylko moja opinia...
Oto ono: MAMTU KOJEC PANDA+WIBR+PŁOZY+ PAŁĄK+2XDNO+LAMPK (421368074) - Aukcje internetowe Allegro

No rzeczywiście te pierwsze odpada, bo zależy mi żeby miało 2 poziomy, tak sie zastanawiam czy ten przewijak będzie przydatny czy lepiej kupić taki nakładany na łóżeczko, bo przyda mi sie do razu do łóżeczka drewnianego. Może któraś z Was ma łóżeczko nr 2 lub nr 3 i moze się na ten temat wypowiedzić, będę wdzięczna za rady.

reklama
Do góry