reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

No rzeczywiście te pierwsze odpada, bo zależy mi żeby miało 2 poziomy, tak sie zastanawiam czy ten przewijak będzie przydatny czy lepiej kupić taki nakładany na łóżeczko, bo przyda mi sie do razu do łóżeczka drewnianego. Może któraś z Was ma łóżeczko nr 2 lub nr 3 i moze się na ten temat wypowiedzić, będę wdzięczna za rady.

Niestety nie moge ci nic doradzic, bo od razu zdecydowalam sie na drewniane, jak juz pisalam turydtyczne kupie w polsce ale bedzie nam sluzyc tylko gdy bedziemy jezdzic do dziadkow w odwiedziny. Nie musze wiec szalec wystarczy jakies proste.

A dzis bylam z mezem na zakupach i oto nasz nainowszy mebel
Marlow Cotbed in Natural , Cotbeds - Babies R Us

reklama
Ewelw, te twoje też fajne, tylko nie wiem czy tam wejdzie standardowy materacyk, a ja chce dokupić, bo te orginalne są za cienkie
Myślę, że wejdzie standardowy materacyk - tam są wymiary podane a z resztą można zadać pytanie sprzedającemu. Gdybym osobiście się decydowała na turystyczne wziełabym "to" i tak jak Ty - dokupiłabym materac grubszy.
Tylko, że z Twoich opinii wynika, że masz już drewniane i pewnie chcesz dodatkowe......... A ja zastanawiam się czy drewniane - bo coś mąż wspominał - czy turystyczne - najgorsze jest to że musimy się zdecydować i nie wiemy które lepsze.... :-(

Ewelw my też zastanawialiśmy sie nad turystycznym łóżeczkiem,ale jednak bardziej podobało nam się tradycyjne drewniane i kupiliśmy drewniane:tak: Kojec dokupimy może dla większego dziecka.
Anoli Wasze łóżeczko bardzo ładne:tak:
Kana nie tylko drogie rzeczy są ładne i dobre.
Nam dzisiaj przyszedł wózeczek:tak: Jest śliczny:tak: Do tego stabilny,bardzo łatwo się składa i wcale nie jest ciężki.Mnie o wiele bardziej podobają sie takie wózki niż te w których mocuje sie nosidełko na stelażu i dziecko wygląda jakby siedziało w misce:no:

Ostatnia edycja:
Pierwsze rzeczy naszego maleństwa
dscf1857lz0.jpg

dscf1858iu9.jpg

dscf1859gs1.jpg

dscf1860rx5.jpg

dscf1861yz3.jpg

dscf1862la8.jpg

dscf1863ip7.jpg

ANIA2608 sliczne ciuszki, szczegolnie te pomaranczowe body. Bardzo podoba mi sie ten kolor dla maluszkow sama kupilam podobne i jeszcze pomaranczowy kocyk polarowy:-)

Dziękuję dziewczyny:tak: Bliźniaki mi też najbardziej podoba się to body z krówką:tak: A kosztowało mnie całe 6 zł:-p W cheeroki często mają bardzo fajne przeceny.

ANIA2608-a jaki kupiłaś wózeczek?YOKA28-mam prośbę abyś poleciła mi dobry laktator,ponieważ po pierwszym porodzie miałam problemy z pokarmem to teraz chcę kupić dobry sprzęt a nie mam o tym zielonego pojęcia.I mam pytanko co do wózka mutsy 4 rider co o nim sądzisz, i czy orientijesz się w cenie kompletu.?ja jestem z Elbląga i u nas nie ma tych wózków w sklepach aby można było obejrzeć,a powiedz mi gdzie w Gdańsku można pooglądać?

reklama
Zuza jeśli chodzi o laktator to nie wiem jaki konkretnie ma być?? ręczny czy elektryczny??Ja generalnie uważam,że dobrze używany laktator zawsze jest sprawny...z tym że ręczny jest dużo mniej wygodniejszy niż elektryczny,ale za to cena inna...:-) Wiem że Laktator elektryczny Medeli dobrze się sprawdza no i elektryczny Aventa...ma bardzo fajne funkcje...można sobie ustawić siłę ssania i tempo odsysania...ale to koszt ok 500 zł
Jeśli pytanie dotyczące wózka było kierowane do mnie to niestety nie prowadzimy Mutsy :-(Jestem z Gdyni więc jeśli chodzi o Gdańsk to może w "mama i ja"..."akpol"...:-)

Do góry