reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Madzienka mi też się podobają te mebelki ale brakuje mi w zestawie porządnej komody - chyba za bardzo "odkryte"- wszystko będzie się kurzyło ja wolę pochować ubranka i pościel

reklama
Madzienka mi też się podobają te mebelki ale brakuje mi w zestawie porządnej komody - chyba za bardzo "odkryte"- wszystko będzie się kurzyło ja wolę pochować ubranka i pościel

Dorotka my własnie tez nad tym ubolewamy ale na miejscu moze uda nam sie dobrac jakas biala komode z innej serii tak myslelismy ;-)ale to jeszcze zobaczymy...napisze co kupilismy w Ikei bedziemy w sobote...

A dzisiaj wrocilismy z gladania mebelkow w Lublinie, jest tragedia:-(, nie dość że okropne to drogie....:szok:

byłam wczoraj oglądać wózki, i powiem wam szczerze że od tej ilosci wózków dostepnych na rynku rozbolała mnie głowa :sorry2:
ogladałam x landera xa i jest całkiem całkiem tylko że ta ich kolorystyka taka sobie, z kolei mój M. jak zobaczył x landera x1 to sie zakochał:tak: powiedział ze jak bedziemy mieli kiedys synka to na pewno bedzie miał taki własnie wózek:-D
szczerze powiem że zastanawiam sie jeszcze nad wozkiem firmy implast model Bolder4
chciałam jeszcze zobaczyc wózki Koliber Golden Gabi ale nie bylo ich w hurtowni:dry:

reklama
Do góry