reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Ja cały czas zastanawiam sie miedzy polakiem a atlanticem. W zasadzie one są prawie takie same, wymiary te same, wiec waga też bedzie taka sama, koła też, stelaż tak samo. Z tego co wiem, to różnice są takie:
- kolorystyka (bardziej podoba mi sie w atlanticu),
- gondola w atlanticu jest pokryta śliskim materiałem, w polaku- polarkiem,
- w polaku można zamontowac fotelik na stelażu wóżka, w atlanticu nie można.
W sklepie powiedzieli, ze reklamacje praktycznie sie nie zdażają.

reklama
Dziewczyny czy warto kupic kolyskę? Upatrzyłam sobie taką śliczną, Gluck za 350 z poscielką, ale czy jest sens wydawac tyle kasy???

Dziewczyny jak jest ze stabilnością łóżeczek turystycznych??
Oglądałam ostatnio je w sklepie i wyglądaja mi na mało stabilne...
My do domciu kupilismy drewniane, ale chcemy na działke kupić turystyczne...:tak:

A my kupiliśmy dzisiaj kocyk akrylowy do łóżeczka:tak: Mięciutki i śliczniutki:tak: Któraś kiedyś podawała linka z tym kocykiem...Ale my kupowaliśmy w sklepie.

Madzienka - my mamy turystyczne, nigdy nie było problemu ze stabilnością. Słyszałam tylko, że te nakładki dla młodszych maluszków się wyginają i zapadają do środka, ale nie wiem ile w tym prawdy, my mamy normalne proste łóżeczko i jest "bezkolizyjne".

reklama
Ewelw z tego co pamiętam to chyba Ty podawałaś linka do Waszej stronki allegro?Jeśli tak to podaj go proszę jeszcze raz:tak:

Do góry