reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Ja też myślę o kołysce bo nasz Szymuś dostanie swój pokoik ale na te pierwsze 3 miesiące chcę mieć go na noc koło siebie w sypialni a w dzień może sobie mieszkać "u siebie". Raczej chodzi mi po głowie taka tradycyjna nie duża drewniana, może być używana...

reklama
a to są ubranka które wczoraj przyniosła dla mojej Niuńki moja mama:tak:cudne prawda:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja narazie żadnych zakupów nie zrobiłam, bo moja rodzinka ciągle mi coś przynosi :) Narazie robimy remont w sypialni, gdzie będzie mieszkać z nami Wiktor, a od października zaczniemy powolutku kupować róźne rzeczy- oczywiście wszystkie już mam upatrzone na allegro :)

Dziewczyny, byłąm dzis w REAL-u i sa fajne promocje na rzeczy dla bobasków:tak:.Kupiłam śpiworek(taki welurkowy, strasznie mięciutki) za 25 zł, były jeszcze błękitne i różowe. Za te 2 pajacyki(bawełna 100%)-2 szt.złączone, dałam 15 zł, były jeszcze zestawy niebiesko-zielone.Takie same spioszki, tez dwupak-12 zł. Aha, sa jeszcze body z krótkim rękawkiem za 5 zł(ale nie kupiłam,bo nie było juz tych najmniejszych rozmiarów).Reszty rzeczy nie oglądałam,bo mąż marudził:dry:.
I jeszcze sa w promocji dobre gatunkowo rajtuzy(to juz dla nas) za 10 zł, naprawdę grube-takie na zimę.Są duże rozmiary,nawet XXXL-maja duzy klin, który bez ucisku zakrywa cały brzuszek:tak:.

Załączniki

• IMGP4985.JPG
    IMGP4985.JPG
    68,1 KB · Wyświetleń: 54
  • IMGP4987.JPG
    IMGP4987.JPG
    88,7 KB · Wyświetleń: 48
Hej dziewczyny ,, ja juz ubranka body itp mamy z mężem czeka nas kupienie jeszcze reszty rzeczy dla malęństw narazie nic ładnego nie znlaezliśmy nawet fotelik brzydkiego byl koloru ze nie warto kupowac go było dalej się rozglądamy napewno coś znajdziemy odpowiedniego dla naszego skarba.:-)

Wiem, że ten temat był już poruszany, ale przejrzałam dziś wszystkie posty i nie zauważyłam, żeby ktokolwiek wspominał o tym wózku. Mam na myśli wózek chicco S3 lub ten sam model 4-kołowy. Czy któraś z Was słyszała jakieś opinie na temat tego wózka albo sama go miała? Szczególnie zwracam się z pytaniem do Yoki, która wiem, że ma doświadczenie akurat w tym temacie. Wiem, że cena nie jest najniższa, ale w sumie jakaś kosmicznie wysoka też nie.
WÓZEK CHICCO TRIO TOUR 4 ,KOLOR WALLSTREET,2009 (435260915) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO TRIO S3 BLACK TOP 2009,KOLOR WALLSTREET (435256774) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Wiem, że ten temat był już poruszany, ale przejrzałam dziś wszystkie posty i nie zauważyłam, żeby ktokolwiek wspominał o tym wózku. Mam na myśli wózek chicco S3 lub ten sam model 4-kołowy. Czy któraś z Was słyszała jakieś opinie na temat tego wózka albo sama go miała? Szczególnie zwracam się z pytaniem do Yoki, która wiem, że ma doświadczenie akurat w tym temacie. Wiem, że cena nie jest najniższa, ale w sumie jakaś kosmicznie wysoka też nie.
WÓZEK CHICCO TRIO TOUR 4 ,KOLOR WALLSTREET,2009 (435260915) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO TRIO S3 BLACK TOP 2009,KOLOR WALLSTREET (435256774) - Aukcje internetowe Allegro

Asiulkaaa my kiedyś też zastanawialismy się nad tym wózkiem ale po konsultacji odpadł w przedbiegach:-Dpozwolę sobie przytoczyc słowa YOKI..."Chicco S3 jak dla mnie masakra:(( Długi,duży i ciężki....bardzo go nie lubię więc może nie będę więcej pisać na jego temat:)"

YOKA mam nadzieję że nie pogniewasz się że przytaczam twoje słowa:zawstydzona/y:

Do góry