• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy

Asiulkaa jak dla mnie taki wózeczek odpada bo gondolka jest za mała (moim zdaniem) żeby zmieścić dzidzię, chyba, że będziesz wybierać między dzidzią a jej kombinezonem, śpiworkiem itd:-) Przypominam będzie zima! Po drugie dla mnie ważne są duże pompowane koła, które zapewnią amortyzację. Nie wyobrażam sobie też prowadzenia tego wózeczka np. w śniegu
Zalety: świetnie się składa i wszędzie mieści

Ale każdy ma swoje priorytety.

reklama
Cześć;-)
Dziewczyny chcę kupić na allegro pas ciążowy, ale zupełnie nie wiem czym mam się kierować przy jego wyborze:baffled: może poradzi mi któraś z Was czym się różnią te pasy od siebie (oprócz ceny:confused:) jakie wymiar będzie dobry ? Pytam bo u Nas dziś "pizga":-D:-D okropnie, i jak założyłam bluze z zeszłego roku, to cały brzusio był na wieszchu:crazy:, a nie chce żeby dzidzi było zimno, więc zamierzam go zakładać na "dżiny" jako przedłużenie garderoby:tak::tak:.Czy te pasy za 7-15 zł są warte kupienia? i czy kupić taki z TROCZKAMI:confused::confused: (czy to te sznureczki wiszące z boku pasa :confused::baffled:)

Cześć;-)
Dziewczyny chcę kupić na allegro pas ciążowy, ale zupełnie nie wiem czym mam się kierować przy jego wyborze:baffled: może poradzi mi któraś z Was czym się różnią te pasy od siebie (oprócz ceny:confused:) jakie wymiar będzie dobry ? Pytam bo u Nas dziś "pizga":-D:-D okropnie, i jak założyłam bluze z zeszłego roku, to cały brzusio był na wieszchu:crazy:, a nie chce żeby dzidzi było zimno, więc zamierzam go zakładać na "dżiny" jako przedłużenie garderoby:tak::tak:.Czy te pasy za 7-15 zł są warte kupienia? i czy kupić taki z TROCZKAMI:confused::confused: (czy to te sznureczki wiszące z boku pasa :confused::baffled:)

edee ja kupiłam sobie taki NOWOŚĆ- ozdobny PAS CIĄŻOWY (427006197) - Aukcje internetowe Allegro
jestem zadowolona, jest namarszczany z boków przez co jest bardziej rozciągliwy....
ale te z troczkami tez mi sie podobają, mam taką ciążową bluzeczke i ona też dopasowuje się do wielkości brzunia:tak:

Oto mój nowy zakup dla Julci

Wczoraj też kupiłam sobie jeansiki:-Dz pasem:laugh2:

Załączniki

• sukieneczka.jpg
    sukieneczka.jpg
    162,1 KB · Wyświetleń: 112
Dziekuję za wszelkie informacje dotyczące wózka. Chyba dam sobie na jakiś czas spokój z jego wyborem, bo nie mam pojęcia na jaki się zdecydować:/

Ostatnio planowałam kupić jakieś fajne spodenki ciążowe, bo z tych przedciążowych to jedynie 2 pary pasują i to typowe biodróweczki, reszta mimo w sumie niewielkich rozmiarow brzuszka to właśnie przez niego się nie mieści:) Ale problem polega na tym, że w sklepach ciążowych najmniejszy rozmiar i tak jest na mnie za duży i jakoś denerwują mnie te spodnie z pasami na brzuch, wolałabym jakieś spodenki na gumke, które później będę mogła założyć, bo pupka i bioderka jak na razie mi nie urosły. Niestety nigdzie takich spodni nie mogę znaleźć:/

edee ten pas to fajna sprawa... co prawda ja nie kupiłam go sobie ale sama ostatnio zwróciłam uwagę że non stop chodzę w jeansach ciążowych które mają taki długi pas... bardzo mi odpowiada... po za tym kupiłam sobie takie 2 bluzeczki (nie drogo bo za 19 zl) i są naprawde długie... jak zrobie sobie zdjęcie to wyśle... po za tym już odkrywam w nich zalety przy karmieniu... lece zrobić zdjęcie to zaraz wyśle...

Madzienka prześliczna jest ta sukienka... sama słodycz...

i to te bluzeczki

Załączniki

• DSCF7580 (Medium).JPG
    DSCF7580 (Medium).JPG
    56,1 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCF7581 (Medium).JPG
    DSCF7581 (Medium).JPG
    44,4 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF7582 (Medium).JPG
    DSCF7582 (Medium).JPG
    40 KB · Wyświetleń: 55
reklama