reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Asiulkaa jak dla mnie taki wózeczek odpada bo gondolka jest za mała (moim zdaniem) żeby zmieścić dzidzię, chyba, że będziesz wybierać między dzidzią a jej kombinezonem, śpiworkiem itd:-) Przypominam będzie zima! Po drugie dla mnie ważne są duże pompowane koła, które zapewnią amortyzację. Nie wyobrażam sobie też prowadzenia tego wózeczka np. w śniegu
Zalety: świetnie się składa i wszędzie mieści

Ale każdy ma swoje priorytety.

reklama
Cześć;-)
Dziewczyny chcę kupić na allegro pas ciążowy, ale zupełnie nie wiem czym mam się kierować przy jego wyborze:baffled: może poradzi mi któraś z Was czym się różnią te pasy od siebie (oprócz ceny:confused:) jakie wymiar będzie dobry ? Pytam bo u Nas dziś "pizga":-D:-D okropnie, i jak założyłam bluze z zeszłego roku, to cały brzusio był na wieszchu:crazy:, a nie chce żeby dzidzi było zimno, więc zamierzam go zakładać na "dżiny" jako przedłużenie garderoby:tak::tak:.Czy te pasy za 7-15 zł są warte kupienia? i czy kupić taki z TROCZKAMI:confused::confused: (czy to te sznureczki wiszące z boku pasa :confused::baffled:)

Cześć;-)
Dziewczyny chcę kupić na allegro pas ciążowy, ale zupełnie nie wiem czym mam się kierować przy jego wyborze:baffled: może poradzi mi któraś z Was czym się różnią te pasy od siebie (oprócz ceny:confused:) jakie wymiar będzie dobry ? Pytam bo u Nas dziś "pizga":-D:-D okropnie, i jak założyłam bluze z zeszłego roku, to cały brzusio był na wieszchu:crazy:, a nie chce żeby dzidzi było zimno, więc zamierzam go zakładać na "dżiny" jako przedłużenie garderoby:tak::tak:.Czy te pasy za 7-15 zł są warte kupienia? i czy kupić taki z TROCZKAMI:confused::confused: (czy to te sznureczki wiszące z boku pasa :confused::baffled:)

edee ja kupiłam sobie taki NOWOŚĆ- ozdobny PAS CIĄŻOWY (427006197) - Aukcje internetowe Allegro
jestem zadowolona, jest namarszczany z boków przez co jest bardziej rozciągliwy....
ale te z troczkami tez mi sie podobają, mam taką ciążową bluzeczke i ona też dopasowuje się do wielkości brzunia:tak:

Oto mój nowy zakup dla Julci

Wczoraj też kupiłam sobie jeansiki:-Dz pasem:laugh2:

Załączniki

• sukieneczka.jpg
    sukieneczka.jpg
    162,1 KB · Wyświetleń: 72
Dziekuję za wszelkie informacje dotyczące wózka. Chyba dam sobie na jakiś czas spokój z jego wyborem, bo nie mam pojęcia na jaki się zdecydować:/

Ostatnio planowałam kupić jakieś fajne spodenki ciążowe, bo z tych przedciążowych to jedynie 2 pary pasują i to typowe biodróweczki, reszta mimo w sumie niewielkich rozmiarow brzuszka to właśnie przez niego się nie mieści:) Ale problem polega na tym, że w sklepach ciążowych najmniejszy rozmiar i tak jest na mnie za duży i jakoś denerwują mnie te spodnie z pasami na brzuch, wolałabym jakieś spodenki na gumke, które później będę mogła założyć, bo pupka i bioderka jak na razie mi nie urosły. Niestety nigdzie takich spodni nie mogę znaleźć:/

Madzienka przeurocza sukieneczka:) Jak widzę takie typowo dziewczęce cuda to już zastanawiam się nad dziewczynką:) Chociaż ubranka dla chłopców też są słodkie: :-)

edee ten pas to fajna sprawa... co prawda ja nie kupiłam go sobie ale sama ostatnio zwróciłam uwagę że non stop chodzę w jeansach ciążowych które mają taki długi pas... bardzo mi odpowiada... po za tym kupiłam sobie takie 2 bluzeczki (nie drogo bo za 19 zl) i są naprawde długie... jak zrobie sobie zdjęcie to wyśle... po za tym już odkrywam w nich zalety przy karmieniu... lece zrobić zdjęcie to zaraz wyśle...

Madzienka prześliczna jest ta sukienka... sama słodycz...

i to te bluzeczki

Załączniki

• DSCF7580 (Medium).JPG
    DSCF7580 (Medium).JPG
    56,1 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF7581 (Medium).JPG
    DSCF7581 (Medium).JPG
    44,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCF7582 (Medium).JPG
    DSCF7582 (Medium).JPG
    40 KB · Wyświetleń: 49
reklama