reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Agatkas - super rożek - ja kupiłam 2 takie na rzepy - jeden usztywniany, drugi nie
Kluskawawa- oj wiję wiję gnizdko. Mam nadzieję, że mężuś wytrzyma:-) Na razie jest baaardzo dzielny i przumyka oko na fanaberie....

No ja też dwa kupiłam, jeden bez usztywnienia, a drugi usztywniany gąbką, którą jakby co można wyciągnąć, bo słyszałam że jednak te bez usztywnienia są lepsze, wygodniejsze, lepiej czujesz dziecko:) A poza tym dzieciaczki na początku lubią być takie opatulone, bo chyba czują się bezpieczniej:)

reklama
A ja właśnei zastanawiam sie jak urzadzić pokój dzidka...doszłąm do wniosku, ze wte wszystkie słodkie kolorki typu, róż, błękit, fiolet kompletnie mi sie znudziły...mam zamiar poszaleć tak jak w przypadku starszych dziewczynek..Kasia ma pokój zielono-rózowy(lekko słodki...) a Mania biało-turkusowo-czerwony z akcentami marynistycznymi...teraz chyba poszaleje i bedzie pomarańcz-zieleń-fiolet ale wszystko w klimacie prosto-szwedzkim...strasznie mi sie takie wnetrza ostanio podobaja...co prawda pokoik maleńki...
Czy pokazałyscie juz pokoje maluszków??(niestety nie mam dostępu do forum zamknietego)moze bym sie czymś zasugerowała :-)

Hej jak już wspomniałąm wczoraj troszeczke dokupilśmy rzeczy dla małej...:tak:

Kupiłam tez sobie szlafroczek, super taki mięciutki...jeszcze tylko koszul nocnych nie mam:-( ale we wtorek zamierzam odwiedzic hurtownie odzieżową jeśli tam nie kupię zacznę polowanie na allegro....

Dla Julci kupilismy wanienkę, komode do pokoju, półeczki i trochę ciuszków....;-)
img0395mv2.jpg

img0397wt6.jpg

img0399bj1.jpg

i czapeczka z rękawiczkami:-D
img0400lh4.jpg

Jeszcze tylko kilka kaftaników, czapeczki i spioszki i wyprawka dla niuni bedzie gotowa....zaczynam rozglądac się za kosmetykami i przewijakiem tego nam jeszcze brakuje...:happy:aaaa i pościeli i materacyka też nie mamy:-Dale już upatrzone w sklepie czeka na wolną chwilę i przypływ gotówki!!!!

Mam problem z zakupem czapeczek-takich bawełnianych....pomóżcie...najlepiej wiązane???i jaki rozmiar??:szok:one w ogóle mają jakieś rozmiary???

Madzienka CZAPECZKĘ KUPIŁAM TA TAKA GRUBSZA POLARKOWA IDENTYCZNA...NIE WIEM CZY PAMIĘTASZ JAK KIEDYŚ PISAŁAM,CO CHCIAŁAŚ,żebym zdjatko wkleiła,a nie mogłam.....sliczna jest.....co do bawełnianych to ja dostałam nie wiem jak na innych u mnie jest w srodku na metce "1" to moze byc jakis rozmiar....:-)

reklama
Do góry