reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
Madzienka - śliczne zakupy, te czapeczki mają rozmiary napewno (56/62, 62/68, 70 - takie ja mam na czapeczkach, ale one się zbytnio nie różnią, hehehe, pewnie co firma to obyczaj). Ja kupiłam swoje na Allegro pod hasłem czapeczki kąpielowe chyba, albo coś w ten deseń.

Ja mam pytanie do dziewczyn które miały doczynienia z laktatorami i butelkami:tak:

Semiko może ty mi cos podpowiesz....:tak:

Zdecydowaliśmy z mężem że kupimy laktator Tommee Tippee i chciałabym Was zapytać, czy to prawda że pasują do tego laktatora butelki Aventu....gdzieś tak czytałam:baffled:

Dziewczyny mam do Was pytanko odnośnie butelek ...
Chodzi mi o to jakiej wielkości butelki do karmienia kupujecie? Te najmniejsze są na 125ml, ale jakieś takie za małe mi się wydają:dry: W ogóle ile mleczka jednorazowo wypija taki maluszek? I czy są jakieś osobne butelki do mleczka i herbatki czy nie ma to znaczenia?

ja kupiłam jedna mniejsza i jedna wieksza. A do herbatki pewnie ze mozesz sobie kupic inna, bo sa rózne ale to nie znaczy ze jakies tam specjalne. Wydaje mi sdie ze róznia sie tylko wielkoscia i wygladem.

reklama
Ja mam pytanie do dziewczyn które miały doczynienia z laktatorami i butelkami:tak:

Semiko może ty mi cos podpowiesz....:tak:

Zdecydowaliśmy z mężem że kupimy laktator Tommee Tippee i chciałabym Was zapytać, czy to prawda że pasują do tego laktatora butelki Aventu....gdzieś tak czytałam:baffled:

Madzienka już napiałam na PW :-)

Dziewczyny mam do Was pytanko odnośnie butelek ...
Chodzi mi o to jakiej wielkości butelki do karmienia kupujecie? Te najmniejsze są na 125ml, ale jakieś takie za małe mi się wydają:dry: W ogóle ile mleczka jednorazowo wypija taki maluszek? I czy są jakieś osobne butelki do mleczka i herbatki czy nie ma to znaczenia?

Asiulka na początek te małe buteleczki wystarczą także do mleczka. Ja przy Hubercie kupiłam od razu duże butelki i przynajmniej później tylko zmieniałam smoczki na większe, ale wiem, że sporo mam na początku korzysta właśnie z małych butelek... Nie ma oddzielnych butelek do mleczka czy herbatki - różnica może być jedynie w smoczku a raczej wielkości dziurki :-)

Do góry