reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Ja cały czas szukam inspiracji....ech już sama nie wiem jak to ma wygladać...tzn ten pokoik dzidka...w każdym razie wybieram sie w środę na wielgachne zakupy(niestety na miare moich możliwości finansowych do IKEA)ale nie wiem cały czas nie wiem jak GO urzadzić...
Oglądam różne stronki z dziecięcymi pokojami...jak by, któraś z Was chciała poogladac to polecam to miejsce: Apartment Therapy ohdeedoh

A ja bez inspiracji - tak po prostu:-) Ściany jasny beż, jasna szfa i komoda. I tyle... Bałam się zbyt wielu kolorów bo jak dojdą te tony zabawek we wszystkich barwach tęczy:-D
Ale skusiłam się na gwiazdki na suficie, takie, co świecą w ciemnościach - śliczne (chyba bardziej dla mnie niż dla Szymka)

reklama
Sawka ja tak jak pisąłam zamiast na ziemi trzymać pakę pampersów to ją trzymaąłm w tej szufladzie a kocyki to w takich futerełach foliowych na zamek i było ok !! jak juz jest to wkurzałaby mnie pusta !!!!

Dziewczyny a ja mam pytanie w co planujecie ubrać Wasze Maluszki jak ze szpitala będziecie wychodzić? Kombinezon? Rożek? a co pod tym?
ja kupiłam łóżeczko Kuba 3 z Drewexu z szufladą- będzie się kurzyć ale przeciez schwać tam można : pieluchy, koce opakowane itd. kolejne miejsce zagospodarowane i estetycznie fajnie wygląda:-)

ech ...znalazłam własnie piekna bieliznę nocną do karmienia...ja taka chcę!
Macie pomysł gdzie u nas... w PL mozna kupic takie cuda??Musze mieć taka!
Loungewear & Nightwear - Maternity Clothes - Mamas & Papas

hej ja też szukam fajnej koszulki do karmienia , jak patrzę na ten wybór co jest to same bawełniane worki w których czułabym się jak więźień własnego ciała ......mało atrakcyjnie jednym słowem..
Produkty Mamas & Papas są dostępne w następujących sklepach Smyk:
ul. Krucza 50, Warszawa
CH Arkadia, Warszawa
Galeria Krakowska, Kraków

nikando - wczoraj ci odpowiadałam, a teraz nie widzę posta swojego, więc piszę znowu - Nivea Baby nie uświadczysz w Anglii, ja sprowadziłam sobie z Pl, ale z alternatywnych firm napewno masz jeszcze Avent i Mothercare, oni mają serie kosmetyków, poza tym radziłabym zapytać położną i w aptece co proponują dla dzieci uczuleniowych skoro masz takie doświadczenia.

Dziewczyny, tak jak juz pisałam wcześniej chciałam kupic kołyskę...ale juz sama nie wiem, chyba jednak kupie normalne łóżeczko i ....no właśnie i co??lezaczek raczej napewno...ale znalazłam również coś takiego Sklep z zabawkami dla dzieci, akcesoria dla niemowląt: nosidełka, śpioszki, zabawki edukacyjne i inne
ale nie znalazłam w necie zadnych opini na temat tego produktu...fajnie wyglada ...ale czy to odpowiedni produkt??
Co tym myslicie??Napiszcie prosze bo jestem bliska zakupu...

Dziewczyny, tak jak juz pisałam wcześniej chciałam kupic kołyskę...ale juz sama nie wiem, chyba jednak kupie normalne łóżeczko i ....no właśnie i co??lezaczek raczej napewno...ale znalazłam również coś takiego Sklep z zabawkami dla dzieci, akcesoria dla niemowląt: nosidełka, śpioszki, zabawki edukacyjne i inne
ale nie znalazłam w necie zadnych opini na temat tego produktu...fajnie wyglada ...ale czy to odpowiedni produkt??
Co tym myslicie??Napiszcie prosze bo jestem bliska zakupu...

Ja kupiłam łożeczko Dravex Kuba 3 z możliwością bujania, na kólkach z szufladą i wyciąganymi 3szczebelkami.
Też myślałam kołysce...ale trochę na krótko wystarcza a ja nie mam gdzie magazynować niepotrezbnych rzeczy , tudziez zajmować się ich sprzedażą.

reklama
Do góry