reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy

BUBA DZIEKUJE ZA NAMIARY!!!My teraz bylismy w Auchan w Piasecznie, bylo dosc duze stoisko z zabawkami, ale tez dosc duzo chetnych ciezko bylo sie dopchac. Tam wlasnie kupilam szczeniaczka ale chyba wybiore sie do Smyka w Galerii Mokotow tam podobno tez jest dosc duzy wybor..przez to ze mieszkam w innym miescie to jak jestem w wawie to mam szal sklepowy;-) a juz sklepy z zabawkami to normalnie bzik..maz sie ze mna wstydzi po sklepach chodzic bo zachowuje sie jak dziecko..moja pasja to misie wszystkie musze pomacac:-)

reklama
BUBA2006 - super ta huśtawka - niestety my wynajmujemy mieszkanie i nie ma mowy o wierceniu we framugach. Dlatego myślimy o stojącej.

A zabawki - no cóż, muzyczny ocean stoi i się kurzy. Już opakowanie chusteczek higienicznych jest ciekawsze.

A ta hustawka-hamak, ktora zamiescila Buba - rewelacja!!
Jak kupimy wieksze mieszkanie (o ile nam sie to kiedys uda) to pewnie takiej poszukamy :-D

U nas na pierszym miejscu tez sa torebki, opakowania i wszystko co nie do zabawy. Wczoraj chyba z godzine bawil sie opakowaniem po misiach Haribo, a ja wymyslam jakie tu zabawki kupic :sorry2: Chyba dla siebie ;-)

U nas furrore robia drewniane lyzki do gotowania.Idealne do gryzienia ,tluczenia buldogow,walenia w podloge i gry na metalowych szczebelkach od kojca....a ja do laryngologa chyba sie udam bo niedlugo przygluchne...;-)

BUBA :-D:-D:-D:-D Moja mama ma ochote wyrzucic szczeniaczka uczniaczka mowi ze jak jeszcze raz jej powie ze chce byc jej przyjacielem to nerwowo nie wytrzyma:-)

Anek no ladnie ;-) ale z tym wyrzucaniem niech uwaza bo "zieloni" moga sie przyczepic...;-) a prawda jest niestety taka ze najlepsze zabawki to te ktore zabawkami nie sa...

reklama
Prawda, najlepsze zabawki są w szufladach i szafkach kuchennych. U nas też na topie są drewniane łyżki i różne miseczki:-). A poza tym wszystko, co szeleści, np. opakowanie chusteczek:tak:.
Buba - gdzie wyszperałaś tę fajną huśtawkę, którą wkleiłaś chyba wczoraj:confused2:.

Do góry