reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Anek@ - bardzo ładny kącik dla maluszka, wózek też (jeśli można wiedzieć to ile kosztował?). NIc tylko rodzić :)
Nasze łóżeczko już pomalowane i schnie sobie w drugim pokoju, jeszcze trzeba je raz pokryć farbą ale to dopiero w poniedziałek. Ale złożymy je dopiero jak dzidzia się urodzi, pewnie dopiero wtedy wkleję fotki kącika juz razem z maleństwem :)

a to od frontu wozeczek no i kosmetyki..:) reszte cykne jak juz bede miec aparat, bo z komorki sa okropne zdjecia..IZA1 ja kupilam ten wozek w promocji za 1400 zl.

a+t+? dziekuje...ale z tymi pojemniczkami to przyznam sie szczerze ze sciagnelam od Dori, w sumie to jestem jej wdzieczna bo ja mam drewniane meble w lazience i przyznam sie ze mialam problem gdzie trzymac kosmetyki, tak zeby bylo mi wygodnie i miec je pod reka no i zeby to jakos wygladalo...dzieki Dori wpadlam na koszyki wiklinowe, tak wiec uklon z podziekowaniami w jej strone ;)

Anek@ super zakupy i śliczny kącik dla Kubusia! Ja w zasadzie już mam wszystko, ale brakuje łóżeczka, więc nie mogę zrobić zdjęć. :( :-[ Pewnie już złożą beze mnie - bo wcześniej łóżeczka nie będzie. Jeszcze tylko wkładki laktacyjne i majtki... aaa i biustonosz, ale z tym czekam do końca, bo nie wiem jak z moim rozmiarem.

O cholercia Irlandia wlasnie mi uswiadomilas ze o cyckonoszu zapomnialam......ale zrobie tak jak Ty poczekam do porodu, bo podobno dopiero wtedy piersi nabieraja wlasciwych ksztaltow i wielkosci.. :-[ juz przeczytalam ze wszystko ok. na watku o wizytach :laugh:

reklama
wolfik0mk.jpg

wiem to jest chore, ale musialam pokazac jak moj kudlaty synek urosl ;D

Do góry