Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No bez mierzenia tez bym nie kupila.My mamy paseczek(jak widac na tamtym bucie co dalam link) ale jest z tym problem bo tyle co sie namierzylismy to tylko ten pasowal.Victor ma jeszcze duze znamie i musze patrzec co by but go tam nie obcieral
Ja kupilam juz Majce takie same jak zeszlego roku, bo sie sprawdzily. Z Bartka z zaslonietym przodem dla bezpieczenstwa jej palcow Cena w sklepie ponad 130 zl a okazalo sie ze kosztuja 99 zl.
A te co Majcikowi kupilismy to waskie dosyc sa bo ona ma szczupla ta nozke i jak w zeszlym roku sie sprawdzily to nie mam ochoty lazic po sklepach i szukac cos innego.
Kupilam sobie w koncu stork kapielowy.Zastanawialam sie dlugo i stanelo na takini (bluzka i maktki)aby ukryc moj brzuch.Mialam go wczoraj na basenie co by zobaczyc jak sie zachowuje i jestem zadowolona.Oczywiscie na mokro traci swoje wlasniwosci ukrywajace bo przylepia sie do ciala ale szybko schnie i mimo wszystko wyglada o niebo lepiej jak jednoczesciowy.Marzy mi sie 2 czesciowy ale jak wywale brzuch na wierzch to nikt na plazy nie zostanie
Kiepska fota ale widac co nieco NKD Online Shop - Produkt: Tankini
dokladnie taki kolorki i wszystko :-) a i mizeczki lekko usztywnione co by cycki widac bylo