Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja sie właśnie tego boje kurcze jak tu odmówić dziecku a mój mąż na bank nie bedzie w stanie powiedziec nie kiedy go córcia o coś
poprosi juz ostatnio mówił na zakupach że to wszystko dla jego córci ;D ciekawe co powie jak mu sie kaska skończy
No nieźle Myfa zaszalałaś ja na ścianie będę miała haftowane obrazki przez moja mamę z motywem króla lwa hihi jak już zawieszę to cyknę no i zastanawiam się nad tymi gwiazdeczkami na suficie nad łóżeczkiem
Misqu masz zdolna mame :-)
a co do gwaizdek to fajnie to wyglada... ja motylki przyczepie chyba przy lozeczku tak zebym w nocy trafila "na lunatyka" ;-) jak male bedzie wolac "mama jesc" ;-)
Ale macie slicznosci dla maluszkow :-)
Ja obrazki na sciane bede malowala sama. Na razie jestem na etapie szukania inspiracji :-)
A z ciuszkami.... mhm.... zakupilam kilka kolorow muliny i robie tzw. pikotki :-) Jak przy czyms skoncze, to pokaze , o co biega :-)
Mnie sie podobaja, bo ze zwyklych ubranek robi sie cos zupelnie innego :-)