reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Ja sie właśnie tego boje kurcze jak tu odmówić dziecku a mój mąż na bank nie bedzie w stanie powiedziec nie kiedy go córcia o coś
poprosi juz ostatnio mówił na zakupach że to wszystko dla jego córci ;D ciekawe co powie jak mu sie kaska skończy ;)

reklama
No nieźle :) Myfa zaszalałaś :) ja na ścianie będę miała haftowane obrazki przez moja mamę z motywem króla lwa :) hihi jak już zawieszę to cyknę :) no i zastanawiam się nad tymi gwiazdeczkami na suficie nad łóżeczkiem :)

Misqu masz zdolna mame :-)
a co do gwaizdek to fajnie to wyglada... ja motylki przyczepie chyba przy lozeczku tak zebym w nocy trafila "na lunatyka" ;-) jak male bedzie wolac "mama jesc" ;-)

A ja jako że jestem już w domku muszę sie wykurować to zrobiłam fotki nowości które mi doszły ostatnio

kocyk z Kubusiem kupiony dla corci
p10250514165ss.jpg

spódniczka z body
p10250514175kr.jpg

sweterek dostałam nowy od szwagierki
p102505141716hu.jpg

kurteczka na przyszłą zimę rozmiar 86 tez prezent
p10250514187nt.jpg

zestaw zimowy czapeczka, szaliczek i rekawiczki tez na roczek ;)
p10250514191qt.jpg

To tyle z nowości Olci!!

Ale macie slicznosci dla maluszkow :-)
Ja obrazki na sciane bede malowala sama. Na razie jestem na etapie szukania inspiracji :-)
A z ciuszkami.... mhm.... zakupilam kilka kolorow muliny i robie tzw. pikotki :-) Jak przy czyms skoncze, to pokaze , o co biega :-)
Mnie sie podobaja, bo ze zwyklych ubranek robi sie cos zupelnie innego :-)

reklama
Do góry