reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

reklama
a to moje wyszywane przeze mnie obrazki dla niniuni, ciekawe ile zdąże wyszyc do lutego? ;) :D

obrazki8ci.jpg

Hi hi Karola moja teściowa ma chyba bzika na punkcie wnuków i stroi Oskara a teraz czas na wnusie ;)
ale te rzeczy sa słodkie i trudno im sie oprzec ;) :) a co to bedzie jak mała sie urodzi  ::)

Chyba każde nasze bejbi bedzie wyglądac jak aniołek ale bedą fajne sesje w wątku dzieci lutowe
już nie moge sie doczekać!!

Gosiaf czy takie cos do wyszywania można kupić w pasmanterii jakie ładne ja umiem krzyżykiem wyszywać
wiec tez bym swoich sił popróbowała superaśne!!!!

pewnie Karolla spróbuj! w pasmanterii jest pełno takich obrazków dla dzieciaczków! potem ładnie sie oprawi i na ścianę! ;D i dzidzia jak urośnie będzie podziwiac jaką zdolną ma mamuskę!!! :D

Jeju, ale sie napatrzylam na Wasze pieknosci :-)
Sliczne....
Ja musze chyba przystopowac, bo chwilowo nie miescimy sie w szafkach ;-)
Siedze dzisiaj jak na szpilkach, bo moze ta posciel z allegro przyjdzie :-)
My chyba w najblizszym czasie wybierzemy sie po grubszy zakup..... zmieniamy lozko w pokoju malej i chcemy kupic jakas wersalke zajmujaca w miare malo miejsca. Taka zebysmy mogli na niej spac w pokoju dzidzi, a potem jak szkrab juz podrosnie i "wyjdzie" z lozeczka, zeby tez na niej mogl :-)

Karolla cudenka te ubranka...moja tesciowa tez mi ostatnio nie zly komplecik podrzucila...dla chłopcow jak juz sa fajne ciuszki to jak dla duzego faceta :-)
Gosia slicznie to wyglada....ja poszlam na latwizne i gotowe bede wieszac ;-) obrazki
kurcze a ja szukam mega wygodnej kanapy naroznej do duzego...w czwartek jade szukac po sklepach....

reklama
A ja się chyba nie chwaliłam, że tydzień temu stówkę z groszami wygrałam w dużego lotka ;D ;D ;D ;D ;D dołożyłam troszkę i kupiłam sobie glany z misiem od środka ;D ;D ;D ;D

Do góry