reklama
Hi hi Karola moja teściowa ma chyba bzika na punkcie wnuków i stroi Oskara a teraz czas na wnusie
ale te rzeczy sa słodkie i trudno im sie oprzec
a co to bedzie jak mała sie urodzi :
Chyba każde nasze bejbi bedzie wyglądac jak aniołek ale bedą fajne sesje w wątku dzieci lutowe
już nie moge sie doczekać!!
Gosiaf czy takie cos do wyszywania można kupić w pasmanterii jakie ładne ja umiem krzyżykiem wyszywać
wiec tez bym swoich sił popróbowała superaśne!!!!
ale te rzeczy sa słodkie i trudno im sie oprzec
Chyba każde nasze bejbi bedzie wyglądac jak aniołek ale bedą fajne sesje w wątku dzieci lutowe
już nie moge sie doczekać!!
Gosiaf czy takie cos do wyszywania można kupić w pasmanterii jakie ładne ja umiem krzyżykiem wyszywać
wiec tez bym swoich sił popróbowała superaśne!!!!
Jeju, ale sie napatrzylam na Wasze pieknosci :-)
Sliczne....
Ja musze chyba przystopowac, bo chwilowo nie miescimy sie w szafkach ;-)
Siedze dzisiaj jak na szpilkach, bo moze ta posciel z allegro przyjdzie :-)
My chyba w najblizszym czasie wybierzemy sie po grubszy zakup..... zmieniamy lozko w pokoju malej i chcemy kupic jakas wersalke zajmujaca w miare malo miejsca. Taka zebysmy mogli na niej spac w pokoju dzidzi, a potem jak szkrab juz podrosnie i "wyjdzie" z lozeczka, zeby tez na niej mogl :-)
Sliczne....
Ja musze chyba przystopowac, bo chwilowo nie miescimy sie w szafkach ;-)
Siedze dzisiaj jak na szpilkach, bo moze ta posciel z allegro przyjdzie :-)
My chyba w najblizszym czasie wybierzemy sie po grubszy zakup..... zmieniamy lozko w pokoju malej i chcemy kupic jakas wersalke zajmujaca w miare malo miejsca. Taka zebysmy mogli na niej spac w pokoju dzidzi, a potem jak szkrab juz podrosnie i "wyjdzie" z lozeczka, zeby tez na niej mogl :-)
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Karolla cudenka te ubranka...moja tesciowa tez mi ostatnio nie zly komplecik podrzucila...dla chłopcow jak juz sa fajne ciuszki to jak dla duzego faceta :-)
Gosia slicznie to wyglada....ja poszlam na latwizne i gotowe bede wieszac ;-) obrazki
kurcze a ja szukam mega wygodnej kanapy naroznej do duzego...w czwartek jade szukac po sklepach....
Gosia slicznie to wyglada....ja poszlam na latwizne i gotowe bede wieszac ;-) obrazki
kurcze a ja szukam mega wygodnej kanapy naroznej do duzego...w czwartek jade szukac po sklepach....
reklama
dynia
papla maniakalna
A ja się chyba nie chwaliłam, że tydzień temu stówkę z groszami wygrałam w dużego lotka ;D ;D ;D ;D ;D dołożyłam troszkę i kupiłam sobie glany z misiem od środka ;D ;D ;D ;D
Podziel się: