Karolina ja mam kombinezon na 68 cm musi byc troszkę większy wiec sie nie martw w H&M jest numeracja zawyżona
wiec dobrze że kupiłaś 62 bo on jest wielkością odpowiadający 68 wszystkie ciuszki z tego sklepu sa większe niż przecietne
zobaczysz jak ubierzesz bejbika w ciepły komplecik to akurat zmieści sie w kombinezonik, ja w H&M kupiłam kilka rzeczy na 50cm i sa tej samej wielkości co 56 w innych sklepach, wiec ok!!
Co do allegro to czesto widze ze ludzie sprzedaja drożej niż jest sklepie ale to chyba kupują tylko ci którzy nie
mają sklepu pod nosem bo po co przepłacać!! Śliczny masz ten kombinezon!!! Rób fotki by pokazac swoje skarby
koniecznie!!!
Ja poza ciuszkami dla Olci w Krakowie kupiłam sobie kurtke ciążową Benettona ponoć tylko w krakowie jest kolekcja dla kobiet w ciąży i malych dzieci!!
Kurtka jest czarna, i ma wszyte materiałowe gumy z boku i na rekawach wiec rozciąga sie na maksa,
a po ciąży wraca do swoich rozmiarów wiec bede ją miec nie tylko na te kilka miesiecy!!!
to mój zakup, ha ha co dziwne mąż mnie namawiał na kupno bo mi szkoda było troche kasy ... ;D