reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

reklama
Karolina7 pisze:
Super rzeczy! Ja muszę mojego męża wreszcie zmusić żeby przyniósł aparat z pracy to też się pochwalę co już zdobyłam :)
A propos, kupiłam fajny kombinezonik w H&M, ocieplany, różowy z uszkami:)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72070379

Mają tam przecenę z 99zł na 69 zł. Tylko wczoraj wpadłam w panikę, że kupiłam za duży rozmiar: 62 - wiek 2-4 m-cy. Długość 52 cm + 12 cm kapturek I teraz nie wiem czy nie powinnam go wymienić na mniejszy :( Wczoraj siedziałam pół wieczoru i się zastanawiałam. Jak przykładam do niego pajacyki na rozmiar 62 to ten kombinezon wydaje taki duży! Urodzę na początku lutego więc... nie wiem!

PS. Cena na allegro wyższa niż w H&M...:)

Karolina ale to sa jaja, ja mam ten sam kupilam u nas za 7 euro , bo byla taka przecena normalnie kosztowal 24,99 , a ta babka powiedziala nam , ze on kosztuje 10 minus 30% rabat wyszlo 7 euro niezle co , a co do rozmiaru to ja tez mam 62 bedzie dobry. poprostu jesli chodzi o cene babka sie pomylila , bo cena byla urwana

hpim33568yi.jpg

hpim33574jh.jpg

to reszta moich zakupków ;-)
hpim33587nx.jpg

hpim33594ft.jpg

Jejku już się nie mogę doczekać jak wystartujemy na miasto ;-) wyrywać z synkiem babeczki hehe

Ach! Uwielbiam wchodzić na ten wątek :)
Rozpływam się po prostu kiedy oglądam te wszystkie cudowności.
A czy rozważałyście już zakup leżaczków?
Wydaje mi się, że w moim przypadku to dobry pomysł ponieważ łużeczko będzie w pokoiku, a ja zajmując się kuchnią czy czymkolwiek w domu nie będę miała kontaktu wzrokowego z dzieckiem. Leżaczek jest mały i poręczny do przenoszenia w ciasnym mieszkanku, do kuchni czy łazienki.
Nie wiem czy moja teoria jest słuszna, może macie jakieś doświadczenie albo opinie na ten temat?

reklama
Ja rozważam zakup ale poczekam bo może dostaniemy też od kogoś a jak nie to na bank kupuję bo to wygoda ;-) a łóżeczko będzie w innym pokoiku więc czy się będe uczyć czy coś pichcić to dzidzia będzie ze mną ;-) no oczywiście jeśli nie będzie spać

Do góry