reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Hi hi to ja oglądam sobie rzeczy w sklepie macam i dotykam ale jak coś jest droższe to wolę poszukac
czy nie da sie taniej ;)
dzisiaj kupiłam małej kolejne pajacyki z weluru nie mogłam sie opanowac, jeden rózowo biały
a drugi błękitny z tygryskiem ;D ale ciesze sie ze karuzeli nie kupiłam od razu bo bym przepłaciła!!
Za to w sobote jade z mezem po mebelki i wozek jejku boje sie jak mi podlicza wsio ;) ale cóż...

reklama
A ja wczoraj nareszcie kupilam sliczna wloczke - mieciutenka, delikatna, specjalnie dla maluszkow - i zaczelam robic miniaturkowy sweterek ;D Tyl bedzie niebieski, a przod w niebiesko - rozowe paseczki.
A jak juz Bebiczek z niego wyrosnie to schowam sweterek do pudeleczka i pokaze za 18 lat mojemu synkowi lub coreczce jakim byl/a malenstwem!

Ja dostałam od rodziców maleńkie drewniaczki w których biegałam po Bulwarze ;-) Dostałam je w dniu kiedy dowiedzieli się, że będą mieli wnuczka hihi

Jej Magdulska ale słodziutkie ciuszki, jaki mały sweterek i kurteczka ;D

A to są moje typy jeśli chodzi o kocyki - cena niestety około 100 zł ale i tak go zdobędę i skaniam się ku żyrafkom 80/100 cm;D

plus1.jpg

pelter1.jpg

Rybka cudo kocyki. Ja nie bardzo mogłabym sie zdecydować, który lepszy ;). Rozejrzyj sie po sklepach bo ja podobny (tylko niebieski w smoki) kupowałam Matiemu. w prawdzie to bylo 5 lat temu, ale cane była bardziej dostępna. A wydake mi sie, że to z tego samego materiału, no i chyba rozmiartez zblizony. Nasz przez pewnie czas służył jako narzyta na łóżeczko Matusia.

Rybka jak dla mnie wygrywają żyrafy ;-) Mój Michałek będzie miał jedną pościel w krówki a drugą w żyrafy hihi, no może jeszcze jakąś męską skombinuję ;-) z traktorem np hehe. Śliczniusie kocyki

reklama
Do góry