reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Ja też na pewno kupię. Fajniej chyba tak sobie patrzeć jak mama coś robi niż się nudzić w łóżeczku. A dla mamy chyba fajniej tak sobie patrzeć co dziecko robi niż się zastanawiać czy się nie nudzi w łóżeczku :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Karolina7 ja tez mam podobny kombinezonik z H&M i też na 62. Mój jest beżowy i troszeczkę inaczej się zapina (juz go gdzieś pokazywałamw tym wątku). Kupiony na allegro za 50 zł.

No to się pochwalę. dostaliśmy wozek - jest super no i jeszcze pan nam spuścił 2,50 zł (sam sie zaoferował :D) i zapłaciliśmy 220 zl i do tego jeszcze dostalismy całą siatkę ubranek - akurat dla dziewczynki. Super. Takei zakupy to mi sie podobają. A jz myślałam, że ten dzisiejszy dzień bedzie tak tragiczny jak się zaczął.

Dziewczyny - zakupy piekne, wszystkie mnie rozbrajają. Karolla a ta karuzela - cudeńko (ale kosztowała prawie tyle co nasz wózek, więc my sie raczej nie zdecydujemy, no chyba, ze jakaś 6 w lotka ;))

A ja znowu moge tylko tyle powiedziec , lezaczek mam po moim synku , a dzisiaj bylam znowu w h&m , bo kupowalysmy juz ciuchy dla wnukow na urodziny i pod choinke i ja oczywiscie kupilam jeszcze jedna czapeczke i sliczniutkie skarpetki , a na zdjecia musicie poczekac , az sie zrobia , bo aparat cyfrowy oddalam do reklamacji , a zrobilam na normalnym i oprocz kliszy juz wywolanej bede tez miala na plycíe i wtedy wkleje

Czesc dziewczyny, ja tu po sasiedzku z grudnia. Mam juz skompletowana wyprawke a nawet jej nadmiar, bo moje zakupy pokryly sie z prezentami od dziadkow, znajomych itp.... wszystko co mi zbywa (wklad poscielowy do lozeczka, kocyk Drewexu, okrycie kapielowe i kurteczka dla dziewczynki) wystawilam na allegro, a nuz ktoras z Was zainteresuje. Ceny sa nizsze niz w sklepach poniewaz kupowalam rzeczy w hurtowni, nie wiem ile kosztowaly rzeczy ktore byly prezentami ale stwierdzilam ze po prostu wystawiam w cenach za jaka ja kupilam przedmioty.

Niektore zdjecia sa malo wyrazne, ale moge przeslac na maila w razie potrzeby.

Zapraszam do obejrzenia. I ewentualnej licytacji!

pozdrowionka

wklad do poscieli:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72437041

kocyk:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72439646

okrycie kapielowe:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72441268

kurteczka:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72449451

Co do allegro to nie, jakbym mogła odmówić sobie oglądania rzeczy dla Mojego Skarbeczka, wole pojechać do Sklepów przeznaczonych dla dziecie i poszaleć troche a kupowanie przez neta to żadna radocha.

Radocha nie radocha jak można kupić cos taniej to po co przepłacac, dzisiaj widziałam w Auchan karuzele
którą zamówiłam z allegro ponad 70zł drożej, tez mi radosc kupic i przepłacić!!!

reklama
A ja rozumiem Szczęściarę, bo dla mnie też cała ideologia zakupów polega na cieszeniu wszelkich zmysłów (wzrok, dotyk, zapach) a nie tylko na staniu się posiadaczem kolejnej rzeczy.
Często wypad na miasto traktuję podobnie jak wyjście do galerii czy muzeum, poporstu chcę się znaleźć w miejscu w którym są piękne rzeczy.
Oczywiście, wolę kupić taniej niż przepłacić, ale zakup bez całego rytuału już tak bardzo mnie nie cieszy. Pozostaje tylko radość z posiadania czegoś nowego i pięknego.
Być może mam bardziej romantyczną duszę skoro nawet w takiej prozaicznej czynności doszukuje się czegoś więcej.
... albo jestem poprostu zasdrosna o taką cudną karuzelkę :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry