reklama

Zakupy :-)

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myfcia te moje portasy kupione latem teraz są superowe bo cienki jeans i dobrze sie na kanapie leży w nich ;D
a teraz to moje ulubione zajecie!!!
W benetonnie dla mam sa piekne rzeczy, modne i w ogóle ale spodnie za 399zł to dla mnie przesada :o kurtka
to co innego, w Gdansku jest kilka Benetonów ale nie ma dla ciezarówek nic :(

reklama
ło matko co za cena.....szafke do przedpokoju za to kupie...teraz mam dziwny przelicznikk przez to mieszkanie....a kurtka ile kosztowala....pewnie tez sporo ja mam za stowke z hakiem..... ech....

Myfa to ja mam podobnie bo jak przymierzyłam kurtke to mówie ze fajna ale łóżeczko mamy za to i ja odłożyłam
a mąż biegał i mówił że mam ją kupić w końcu poszedł i zapłacił, kurtka była tylko troche droższa od spodni no ale to kurtka
wiec dałam sie namówic!!!

Ceny w Benetonie są poza moim zasięgiem, ale kurtka jest naprawdę super. Ciuszki dla Olci też są boskie.
A tak wogóle to w C&A dużo jest ciuszków dla dzieciaczków?

Karolla Olcia bdzie chodziłą jak księżniczka :D prześliczne zakupy ;D i mam też. Również myślałam o takiej karuzeli ale trochę droga a poza tym dostałam od szwagierki ;D

Kira super mata edukacyjna ja mam pszczółkę ale nestem za leniwa i jej całej nie rozłożyłam hehe - kompleciki przerśliczne takie słodziutkie ;D

Magdulska - rozbroiły mnie te małe buciki i skarpeteczki a polarek i spdenki suuuper ;D

No no widzę że zakupy pełną parą - wózeczki super. Ja dostanę od koleżanki głęboki deltim czerwony ale to tak pod konec lutego ;D akurat Piotrusia wyweranduję w domku przez tydzień, a w razie co do lekarza mam przez jezdnię więc w fotelik samochodowy go położe i przejdę ;D

w promocji kupilam za 999 zl wszytsko gondola, spacerowka fotelik....a normalnie nie powienien wiecej niz 1500....ale najlepiej osobiscie sprawdzic...moze nawet mniej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry