reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

reklama
Karolla I Ewako mam do was prosbę. Bo właśnie sie zastanwiam między tą żyrafką a ślimakiem. Mogłybyście opisac jak dokładnie one działają? z tego co wiem to żyrafa wydaje dźwięki jak się wrzuca klocki. A jak ze ślimakiem? Bo teraz w Tesco w super promocji - może bym sie skusiła. Sama nie wiem. Olci się żyrafa nie podoba?

Karola ta żyrafa ma 5 klocków i po wrzuceniu leci melodyjka nic więcej Ola bawi się raczej klockami niż żyrafą i jeszcze nie łapie o co chodzi, żyrafa jest prezentem więc jak to się mówi darowanemu koniowi.... ale garnuszek na klocuszek jest według mnie lepszy .....

Kupiłam sobie wczoraj płaszczyk - wełniany, czarny (nie chciałam czarnego ale niech ktoś spróbuje kupić płaszcz w moim rozmiarze który nie będzie za wielki grrrr), lezy jak ulał. I co? Po powrocie do domu odkryłam, że po przymiarkach mam czarne dłonie... Jeszcze dziś sprawdzę, pochodzę w nim trochę po domu i jak się okaże że na prawdę farbuje, to go bedę musiała oddać. Już widzę awanturę w sklepie... :/

ojej remeny....pierwszy raz sie spotykam z tym zeby plaszcz brudzil....
mam nadziejen ze to nie on brudzi

Sprawdzilam, umyłam ręce i przymierzyłam płaszcz, potem znowu umyłam ręce. I calutkie czarne... Ja tez sie pierwszy raz spotykam z czymś takim, nie przyszło mi do głowy sprawdzać w sklepie czy płaszcz nie paprze rąk. A teraz wyobrażam sobie Irenkę w jej biało różowej kurteczce u mnie na rekach, przeciez zaraz będzia cała czarna! Ale boje się że mi nie przyjmą zwrotu :(

No Remeny ja wyobasziłam sobie Ciebie, całą na buzi ubrudzoną przez płaszcz :-)

Karola ślimak ma trzy otworki w kształcie klocków, ale oczywiście Bartosz jeszce przez nie nie wrzuca, jak sie otworzy to juz wrzuci. Poza tym gra i to nawet całkiem jak dla mnie przyjemna muzyczka. Niewiem jak Igunia, ale tak jak wspominałam Bartsz nie przejdzie koło ślimaka obojętnie. Bardzo go lubi

reklama
Do góry