reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :)

reklama
nnatalie moja przyjaciółka wlasnie urodzila blizniaki- wiem ze maja bardzo fajny wozek- "porsche"wsrod blizniaczych:) ale zapomnialam nazwy wiec napisze potem jak ja zapytam- podesle nawet linka bo ona mi wysylala do tych wozkow linka kiedy go kupowala...niemniejdnak wozek blizniaczy to spoooooooooooooory wydatek....ale musiz sie zatsanowic ktory typ wolisz- taki na szerokosc czy na dlugosc ustawiony- najlpeij jak masz mozliwosc sprawdzic ktorym lepiej sie "steruje" - imo te dluzsze o normalnej szerokosci sa lepsze bo miescisz sie w wiekszosci drzwi z wozkiem- a tym podwojnie szerokim juz tak nie jeste niestety i bywa problematycznie.

natalie hehe nie jesteś jedyna która się wózkiem bliźniaczym rozgląda :-) polecam ci wątek dla mam bliźniaków na BB am mają tema o wózkach :tak: Ja zamierzam kupić któryś z tych: TFK Twinner wist Duo, Jane Powertwin, Jane Twin Two ;-)
Też polecam laktator Aven Isis - używałam 6 miesięcy (można się przyzwyczaić :-D) z elektrycznych miałam Medelę Mini Elektric.

A ja dziś zakupiłam pakacyk-kombinezonik jesienny, taki z futerka, gdzie dzidziuś jest jakby łosiem :-) W sumie wszystko w domu mam, tylko smoczki, pieluchy i ten wózek do kupienia...

Kurcze pół postu mi skasowało :////

Ja wózek mam po dwóch dzieciakach. Kupowałam ponad 5 lat temu i kosztował 1100zł. W tej chwili kosztuje 1000zł, więc cena nie za bardzo spadła :) Ale jest fajny. Mam taki dokładnie -> http://www.alewozki.pl/product_info...lekcja-2007/cName/wozki-dzieciece-deltim-puma Ściągana gondolka i zakładana część spacerowa.

Laktator, który poleca nnatalie04 mam bardzo podobny z pojemniczkami do zamrażania pokarmu. Polecam jak najbardziej.

Nie potrzebny jest przewijak - u nas przynajmniej się nie sprawdził...

A śmieszny t-shirt ciążowy mam taki jak poniżej :)

Załączniki

• Zdjęcie06308 miesiac ciazy.jpg
    Zdjęcie06308 miesiac ciazy.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
ja dla malucha mam wózek Xlander xq zielony kupiony w 2009 roku i jestem mega zadowolona jest 3 w 1... ale mamy jeszcze spacerówke parasolke maclarena ale to jeszcze córka z niego korzysta :)

natalie hehe nie jesteś jedyna która się wózkiem bliźniaczym rozgląda :-) polecam ci wątek dla mam bliźniaków na BB am mają tema o wózkach :tak: Ja zamierzam kupić któryś z tych: TFK Twinner wist Duo, Jane Powertwin, Jane Twin Two ;-)
Też polecam laktator Aven Isis - używałam 6 miesięcy (można się przyzwyczaić :-D) z elektrycznych miałam Medelę Mini Elektric.

A ja dziś zakupiłam pakacyk-kombinezonik jesienny, taki z futerka, gdzie dzidziuś jest jakby łosiem :-) W sumie wszystko w domu mam, tylko smoczki, pieluchy i ten wózek do kupienia...

Ten TFK naprawde super wózek:) i wydaje mi się że jeśli nie znajdę nic innego to zakupie własnie ten TFK grafitowy tak zeby bylo 2w1.. Cena troche duża no ale to jednak bliźniaczy wózek;)

die_perle ja wolę wózek bliźniaczy na szerokość bo większość sklepów ma duże rozsuwane drzwi;) a taki jeden za drugim troche dla mnie bez sensu z racji że nie mam oka jednocześnie na obydwa dzieci tylko głównie na jedno...więc wole widzieć jedno i drugie dziecko naraz;)

ja szczerze powiedziwsszy kompletnie sie nie znam podeslalam tylko linka do takiego jaki kupila znajoma:) nie wiem co jest lepsze a co praktyczniejsze- to jest bardzo indywidualna sprawa:)
ja wozek mam juz wybrany:p bo taki mi odpowiadal - spelnial moje wymagania- a o to chodzi ma spelniac wymagania mamy byc wygodny i funkcjonalny dla dzidisuia- takze kazda z nas wie najlepiej czego oczekuje od wozka:)

reklama
die_perle a jaki wózek wybrałaś? ja jeszcze kompletnie nie wiem jaki wybrać... u nas nie ma żadnych markowych sklepów i z wózkami są chyba 2 ale nie byłam jeszcze i nie wiem jakie tam mają wózki. Na pewno bym chciała 3w1 żebym nie musiała fotelika kupować osobno

Do góry