reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy :)

Moja mama zakupiła w Biedronce kołdrę i poduszkę dla malucha, a ja dziś dokupiłam pościel z Zig Zagiem za 35 zł :)
Agnieszkaala mi podgrzewaczo- wyparzacz też nie służył. Używałam garnka, a i tak nie za często wyparzałam butelki i smoczki bo jakoś nie przeszkadzało mi, że dziecko trochę zarazków zje.
Za to przewijak służył nam bardzo dobrze.
Nie używałam też poduszki do karmienia (zamiast tego zwykłego jaśka podkładałam pod rękę), poduszki do spania tez nie potrzebowałam, elektronicznej niani (mamy mieszkanie).
Leżaczek bujaczek teraz też kupimy, chociaż Nela mało z niego korzystała bo non stop się darła i nic jej nie pasowało ;)

reklama
Moje dzisiejsze zakupy za kazda parę dałam 24.99 euro :D

scholl-tikehau.pngte normalnie kosztują 65 euro

scholl.jpga te normalnie kosztuja 98 euro :)

zaoszczędzilam ponad 100 euro!! jestem genialna:p

Załączniki

• scholl-tikehau.png
    scholl-tikehau.png
    22,2 KB · Wyświetleń: 50
  • scholl.jpg
    scholl.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 43
Super! Ja też uwielbiam oszczędzać i potem mam satysfakcję. :D Tak jak z rogalem. :) Również muszę sobie kupić jakieś wygodne cichobiegi-lekkochody.

Landrynka ja się spotkałam z tym że musiałam sterylizator pokazać pierwsze co przyszła to pytanie czy mam sterylizator i czy wiem jak go używać i że powinno się kupować tabletki do niego. Ja miałam na pokaz a tak to gar i woda i czajnik :-)

Jeszcze co tu sprawdzają i nie polecają to ochraniaczy na łóżeczko na początku bo blokują dopływ powietrza i mogą się przyczynić do śmierci łóżeczkowej.

Nianie mam taką FISHER PRICE ELEKTRONICZNA NIANIA M7933 (3258762518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dałam za nią prawie 30 F i to była strata kasy i nie poleciłabym jej nikomu bo jak dla mnie jest do niczego i trzeszczy.

die fajne butki.

Perle fajne zakupy...

Zabka włąsnie mówie ze kaza. kupic... mnie zapowiedziała ze sprawdzi czy mam.
Wiec lepiej kupic uzywany niech lezy.... i zajmuje miejsce w półce.

Butki "ortopedyczne dla cięzarnej" - scholle :)

O a JUKEJU tak kontroluja??? ze sterylizatro trzeba miec ?? streńcz- ale co kraj to obyczaj:p

DIE ...No wlasnie dla mnie to strata kasy na sterylizator... ale nikt tego nie uzywa i mozna nowy ( ale niby uzywany) za 10 - 15 funciaków kupic. a takto ok 60.

No i zaszalałam...
bylismy w macu na frytach, potem poszliszmy do primarka i chciałam 2 chłopakom z polski kupic prezenciki na dzien dziecka... kupilam im po 2 podkoszulki i po spodenkach krótkich. Wysle w poniedzialek.
Mojemu tez zakupiłąm koszulke i spodenki na plaze...
Sobie gaciorki... nieuciskowe.

I dla grochówki... unisex bodziaki szt 7 za całe 4funty bo byla promocja. ( we wzorek cyrkowy. kolorystyka zółto zielono biała i 6 par skarpetek... tez byly w promocji za 1funciaka..

A na koniec... mat kazal kupic w sklepie kartke dla taty... the best dad in the world. i da ja P. Normalnie wymiękłam.

Ostatnia edycja:
Landrynka to wypadzik udany, a Matt boski.

Perle tez jestem zdanie, ze jak żona szczęśliwa to mąż również :-)

reklama
Do góry