Dziewczyny czy któraś z Was będzie kupować
laktator?
Pytam bo stoję przed wyborem i jeśli zdecyduję się na którąś z firm to od razu będę chciała używać butelek tej firmy aby się w niewiadomo jakie przelewanki nie bawić.
Rozważam trzy firmy: Tommee Tippee, Avent, Medela. Medelę mini electric można kupić niedrogo, ale ma za to najdroższe butelki ok. 60zł/szt. Czy któraś z Was miała styczność z tym modelem.
Narazie faworytem dla mnie jest Tomme Tippee. Zastanawiam się nad Aventem też ze względu (jak podaje producent), że dzięki nasadkom masującym nie trzeba odciągać pokarmu w pozycji siedzącej pochylonej, tylko w każdej wygodnej dla kobiety. Czy któraś z was może próbowała, albo ma znajomą? Czy to prawda, że mogę sobie odciągnąć na leżąco np. Bo jeśli nie, to płacić 100zł więcej za to że siedząc przez 20 min będę mogła się trochę bardziej wyprostować, wydaje się trochę bez sensu
Tommee Tippee ma również z tych trzech firm najtańsze np. sterylizatory, podgrzewacze...
A chodzi mi tylko o elektroniczne laktatory - ręczne nie wchodzą w grę.
Jak urodzi się Anika, to ja zaczynam drugi sem. studiów podyplomowych i na weekendy będzie zostawał z nią sam tatuś, który niestety cyców nie ma
Widze, że wpadłyście w szał zakupowy

Ja jeszcze czekam.
Rzeczywiście chusteczki pampers są super, ja używałam przy Ali. Mi do gustu nie przypadły z huggisów i coś na k(kindi?).
Ja właśnie szukam na allegro legginsów ciążowych. Znalazłam z gatty w przystępnej cenie i zakupie.
A dla mnie Huggisy najlepsze i jeszcze te z Lidla!

Sami używamy regularnie po "dwójeczce" Są najgrubsze