reklama

Zakupy:-)

Ja słyszałam że dziecko dziedziczy rozmiary raczej po matce u nas na szczęście tak było bo W ważył 4,3 kg. Zu 3.2 a Helenka 2.4. Ważne jak dziecko potem rośnie , Zu jak miała 4-5niesiecy juz było ciasno ale ona była w 97 centylu do tego śpiworek.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dwójką rosła inaczej.
Syn wielki szybko rósł za to córa malutka bardzo. Ona na najniższym centylu on zaś na najwyższym. Ciężko przewidzieć.. I zależy kiedy poród będzie.

Popatrz ood kątem: co bym chciała, potrzebowała i jaki styl, się oodoba.
U nas są inne wózki, różne w pl mam wrazdnie wszystkie na to samo kopyto. Ale każde się czymś charakteryzują. Któryś Cie zauroczyl? Może tak na to popatrz :)

Dwójką rosła inaczej.
Syn wielki szybko rósł za to córa malutka bardzo. Ona na najniższym centylu on zaś na najwyższym. Ciężko przewidzieć.. I zależy kiedy poród będzie.

Popatrz ood kątem: co bym chciała, potrzebowała i jaki styl, się oodoba.
U nas są inne wózki, różne w pl mam wrazdnie wszystkie na to samo kopyto. Ale każde się czymś charakteryzują. Któryś Cie zauroczyl? Może tak na to popatrz :)
Narazie tylko czytam, nie oglądałam. Jak pooglądam to pewnie zacznę znów pytać. Dziekuje bardzo za pomoc!:)

Hehe luandzia u mnie wszystko jedno czy po mamie czy po tacie. Ja 4600 60cm mąż ponad 5,5kilo wzrost dyskusyjny bo teściowa nie pamięta :) były ciężkie czasy wtedy. Wyprawka na kartki a na niego wszystko za małe :) na szczęście miał starsza o rok kuzynkę i wskoczył w to co ona wyrosła :) ponoć najgorzej bo mu rączki w nic nie wchodziły i tak mu zostało do dzisiaj :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, od czwartku 2 lutego w lidlu sa rozne rzeczy dla dzidziusiow (ubranka, posciele, maty, otulacz do fotelika samochodowego itp.) i dla mam (biustonosze do karmienia, podkoszulki itp). Ubranka dla dzieci tam sa faktycznie dobrej jakosci;)

Ps. Przyszedl do mnie dzis kojec/poduszka motherhood, bede testowac;) na razie cora zawlaszczyla i mowi ze to jej;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry