Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dospisywalam rzeczy jakie już mam. Cześć kupowałam teraz cześć jest po małej. Cześć np. Czapka i strój na plażę mam po synku na 1 rok wiec akurat na następne lato..para body z lidla właśnie na 3-6 juz etc.
Czekam na resztę ciuszków, dorzucę później a teraz mam to:
Haha, teraz z nowych rzeczy tam jest tylko 8 sztuk
Ale na kilka jeszcze czekam.
Kupiłam nawet kurtkę na 6-9 z POPa. I zamiast zapłacić 50f udało się kupić uwaga za.. 5f. Plakalabym jakbym nie spróbowała wygrać..
Tym bardziej, że sprzedam z zyskiem
Ja czekam az sie plec potwierdzi i zaleje Was fala rozowosci a jak bedzie chlop to zadnych ciuszkow nie kupuje bo u nas to by 5 chlopcow szlo ubrac tyle tego krazy w rodzinie.
Lilith, Morela przepiękne ciuszki! zazdroszczę, ja jeszcze nie znam płci, jak będę już wiedzieć to rozpocznę szaleństwo zakupowe
Lilith piękne te bodziaki z motylkowymi rękawkami, z jakiego to sklepu?
Pola te białe? Z Gapa
Otulacz po synku, nie szkodzi ze niebieski
Aga ja w maju chce juz być w pełni gotowa. CC mam początkiem czerwca a na końcówce jest tak ciężko.. I poprac trzeba, poprasowac a jak coś dolega to klapa.