reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny a czy któraś z Was rozważa stosowanie kosmetyków babydream z Rossmanna u maleństwa?A jak nie to na jakie marki się zdecydujecie?Pozdrawiam

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rozwazam babydream:) jak coreczka byla mala uzywalismy poczatkowo oiliatum potem emolium (tansze), ale teraz poczytalam sobie blog sroka o, ze emolienty sa zle i moze sprobujemy myc bez:) na tym blog pisze,ze poczatkowo dziecko wystarczy myc w samej wodzie;)
Do pupy bardzo nam sie sprawdzila masc linomag (bialo-zielone opakowanie), coreczka nie miala zadnych odparzen, wiec na pewno zostane przy niej.

Morela ile juz masz ciuszkow i jaka wielka szafe dla dzidziusia:)

reklama
Zuza ja ponownie będę swoje dzieci myła żelami z Ross

Płaszczyk mam z sh

Linoone ja bym uważała jednak z tula nawet z wkładka. Albo na prawdę tyle co na zakupy spożywcze na chwile. Zasada pierwsza chusta pózniej nosidła

Kasiulka, a masz dokładne info czemu najpierw chusta? Bo szczerze mówiąc to bardzo liczyłam na to nosidło.. będę potrzebowała często brać malucha na psie spacery. Nie mówię tu o jakiś długich, bo na takie będę brała wózek, ale chodzi mi o takie pod blokiem, na max. 30 min. Często będę sama z dzidziem, a psy muszą sikać ;) Pomyślałam, że w nosidło raz dwa małego zapakuję i mogę iść, a chustę będę wiązać nie wiadomo jak długo.

Dziewyczny , a czy któras stosowała z Was kosmetyki Mustela dla dzieci ?
Ostatnio gdzieś się na nie natknęłam ...ale nie wiem czy to efekt zamsowanje reklamy na blogach ...czy są napradwe takie fajne :)

Polecam bloga srokao - robi analizy składów tych kosmetyków:)

A jak rozmiary, mają związek z rzeczywistością? Czy kupować większe?
Ja zamowilam zgodnie z wytycznymi, troche mi spadaja ale to kwestia jeszcze malego brzuszka! (3L)
Wczoraj zamowilam ten sam rozmiar, bo z czasem juz beda sie mialy na czym trzymac[emoji1] mam 164cm i 105 cm w biodrach

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Powiem Wam Brzuchy, ze ja tez chcialam nosidlo kupic. Jestem fizjo i wiem, ze ulozenie dziecka w nim nie jest odpowiednie. Szukam info, pytam ludzi po fachu co i jak. Niestety nie specjalizuje sie w pediatriu a w geriatrii (uczelnia nie dala wyboru). Lipa, bo maz by w nosidle mogl nosic...a chuste oleje cieplym moczem, bo za duzo roboty...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaggaa dziex, to zamawiam!

A od jakiego wieku można nosidlo? Tez chciałam bo my lubimy dużo chodzić i moj mąż by nosił. Najwyżej spróbujemy chustę;)

reklama
Do góry