reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy:-)

reklama
Co do auta to u nas jest tak ze Kamil ma duze powiedzmy rodzinne a ja jakos od polowy grudnia mam male renault clio[emoji14]chcialam tylko zeby malo palił , nie wymagał ciąglych napraw i byl 5cio drzwiowy i wlasnie mniejszy od poprzedniego[emoji14]co bym mogla szybko maluszka zaladowac do autka[emoji14]także taka nagła wymiana samochodu mi sie trafiła bo z poprzednim dżonym ( tak go nazywałam [emoji41]) miałam wiecej stresów przy jezdzie niż przyjemnosci:D jak tata pomagał szukać autka to od razu sprzedającemu przez tel mówił : To dla córki w ciąży , wiec ma byc bezpieczne i bezawaryjne , dobrze to sprawdzimy haha :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze widzę, że prawie w każdym domu przy okazji ciąży wymienia się samochód. My też szukamy teraz nowego. Tzn każdy szuka swojego pojazdu, mąż auta a ja wózka [emoji12]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas wymiana była planowana od dawna choć to złe słowo, ja naszego obecnego nienawidziłam całym sercem i całą duszą i że wszystkich myśli swoich xD i już że 2-3 lata to mówię. Ale do niego to doszło kilka miesięcy temu dopiero, w ostatnie lato. No i tyle nam zeszło żeby ustalić jaki model kupujemy, z jakimi parametrami... A od ok 2 miesięcy on szuka oferty zgodnej z naszymi ustaleniami. Długo zeszło :D dlatego mam nadzieję że dziś się uda sfinalizować to. Bo jak nie to pewnie znów z miesiąc szukania...

Mój mąż kocha tyłka jedna markę więc wybór dość ograniczony. Co kilka lat wymienia na większą wersję i nowszy model. Ja nie wnikam w temat, jak mi pokazuje oferty to mówię tylko czy ładne [emoji12]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja pozycja jest dość podobna :D ma być ładne i zrywne, bo niebawem zacznę jeździć to muszę "móc" pojechać :D ale wbrew pozorom to ja na większość jego propozycji kręciłam nosem :p o ile parametry zrywności były ok to wygląd czasem nie aż tak super:p

Kasiulka jeszcze zależy jaka ske trafi. My pierw mieliśmy położna a potem ona wypisuje malucha i mamy taką healt visitor.. To mi się z wizytacjami kojarzy i kontrolami.. Ale była sympatyczna, tylko nie lubię jak ktoś mi wpiera czegoś czego ja nie chce praktykować właśnie..

Aga mieliśmy teraz merolka w zastępstwie. Zawsze się zastanawialiśmy, co ludzie widzą w nich poza wyglądem ( chodzi tylko o duże) i powiem Ci.. Jest ogromna różnica.. Przyjemnie bardzo.. Szybko.. Nim nasz kloc się rozpedzil haha choć on duży to i waga większą. Ale wygoda do tego.. Teraz juz rozumiemy :)

U nas nie ma opcji nie wymienić, musi być 9 osobowka bo 3 foteliki mi się nie zmieszczą plus transportery od 6 kotów.. I tyle zdziorbow. Teraz ledwo w bagażniku się miescimy.. Nie wyobrażam sobie upychac do mniejszego..

Maziajka, śliczne te opaseczki! Teznjuz zaglądam za jakąś :p

Maziajka super są te opaski tylko ja na tym alli nie umie kupować :( może dołączę do twojego zamówienia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry