reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy:-)

reklama
U nas nie będzie chustawki. Przerabialismy tu juz ten temat.. Dziwna jestem :p

Bujaczek teraz będzie taki bo ma regulacje, jest lekki, mało miejsca zabiera jak się złoży i co najważniejsze, dzieci go uwielbiają.. Mogą się na prawdę bujać a i na dlugo starcza.
Z synkiem miałam jakiś zwykły ale też był fajowy, w sumie byle Bujaczek może być fajny, co kto lubi i jakie ma wymagania :)

Ja też póki co odpuszczam huśtawke - przerabialam przy Jagodzi i się nie sprawdziła.
Bujaczek mam po J, więc chyba nie będę brała kolejnego.

Lilith - śmieszny jest ten Twój bujak - pierwsze skojarzenie - proca [emoji1]. Ale znając Cię już troszkę to zapewne sprawdzony gadżet i pewnie godny polecenia [emoji5]

Monti to poszalas ja w tym momencie cala gotowke wyplacilam z konta a nie mam w poblizu wplatomatu wiec musze czekac na przelew z zus i zamowie kilka sztuk:D

010igov35ye70zfx.png

A bo tak myślę co ja będę wybierać te kolory biorę wszystko [emoji12] a później jeszcze te ze złotymi grochami znalazłam więc stwierdziłam że biała i czarna klasyka w szafie mojego Bobo musi się znaleźć.
Aga mi też proce przypomina ten leżaczek [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga dużo dziewczyn mi go polecalo, przez funkcjona,nosc i radoche dzieci. Jest prawdziwym bujakiem, zobacz na yt :) słodkie.

Wcześniej mieliśmy zwykły i jak pisałam, tez ekstra ale już tylko do odlozenia i by synek sam się bujal ale lekko, bo nie był taki hmm sprezysty? I niestety na krótko bo do 6m.

Te opaski są cudne ale jak z wymiarem? Nie mogę znaleźć nic na malucha, wszystko do 40 cm u nas..

Lilith - super to wygląda :D zobaczyłam sobie jak takie malutkie dzieciaczki sie na tym bujają i faktycznie słodkie [emoji173] najbardziej mi sie spodobało z takim chlopczykiem 3m [emoji7]

Ale z tego to sie tak uśmiałam ze łzy mi poleciały i prawie popuściłam hahahah

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha właśnie jest ekstra do szaleństwa dla dzieciaka. W tym wypadku bujania są sobie nie równe :)

Kiedyś ten mi się marzył ale jednak funkcjonalność tamtego bardziej mi odpowiada
12716709_686332494803616_152231210_n.jpg

Załączniki

• 12716709_686332494803616_152231210_n.jpg
    12716709_686332494803616_152231210_n.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 285
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry