reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny a jak u Was z wybieraniem fotelika, kupiony już, wybrany?? Ja ciągle oglądam, interesują mnie te z testem plus albo chociaż z testem adac, mam na razie dwa typ:
Maxi-Cosi AXISSFIX Plus
Maxi-Cosi Tobi

reklama
Chwalę się [emoji16]
Przyszła moja wkladka do wózka. Jestem zakochana w niej [emoji16] a zamawiałam z myślą, że raczej nie będzie pasowała i odeślę

Nie moge dodać zdjęcia [emoji848]

Ostatnia edycja:
Ola W - my mamy wersję z piankowymi, ale też jest wersja z pompowanymi.

Zdjęcie takie bo wszystkie są za duże.

Załączniki

• Screenshot_20180416-123059.png
    Screenshot_20180416-123059.png
    244,8 KB · Wyświetleń: 102
Dziewczyny a jak u Was z wybieraniem fotelika, kupiony już, wybrany?? Ja ciągle oglądam, interesują mnie te z testem plus albo chociaż z testem adac, mam na razie dwa typ:
Maxi-Cosi AXISSFIX Plus
Maxi-Cosi Tobi
Mam po statszej corze maxi cosi tobi, sprawowal sie bardzo dobrze, jest wygodny, cora lubila w nim jezdzic i co wazne jest wysoki i dziecko dobrze widzi co za szyba;) nie mam za to porownania z innymi modelami.

Aniek - bo Ty masz baby jogger - czy Maja siedzi w nim krzywo? Tzn nnie chodzi mi xyz sie krzywi na boki, ale czy Ci sie troche zsuwa i ma takie zaokrąglone olecki? Tak w odcinku lędźwiowym?
Pytam, bo Kuba ogolnie siedzi wyprostowany. Na podłodze jest super wyprostowany. A w wózku wlasnie rak krzywo siedzi. I zastanawiam sie cyz przez to ze jest jeszcz moze za mały na ten wózek czy ten wózek jest juz tak wyrobiony/wygnieciony (bo to jest wózek po przynajmniej 2 dzieci - od siostry mojego męża). Nie wiem czy wkładka załatwi sprawe, a nie chce go wozić w złej pozycji, bo boje sie, ze to złe na niego wplynie

@Pola@ a jak jest z tą regulacją w maxi cosi tobi przechylenia siedziska, czytałam, że jest 5 stopniowa. Daje jakąś funkcję spania czy to takue minimalne przechylenie?
Ta regulacja jest ok, jak cora zasnela w aucie bylam w stsnie jadac jedna reka pochylic siedzisko do pozycji bardziej lezacej. Nie musialam wysiadac z auta czy zatrzymywac sie zeby to zrobic. Nie leciala jej glowa, bylo jej wygodnie, ale tak jak pisalam nie mam porownania z innymi siedziskami, nie wiem jak w innych wygladaja te regulacje.

reklama
Tylko tak się zastanawiam ten fotelik jest od 9 kg, a za dwa miesiące jedziemy nad morze, córcia na tą chwilę waży 7300 ale nie za bardzo lubi w tym nosidełku, więc nie wiem w sumie będziemy jechac w nocy to będzie spac w nosidełku, ale chyba wezmę też fotelik, bo jak nie śpi to i tak jedzie na siedząco, tylko ta waga... Hmm...

Do góry