reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

cześć jak pisała kasik transfer się udał chociaż nie wiem co z tego będzie bo ja miałam zarodek 2 bb ale czas pokaże
Kotuska tak się przyglądałam ale nie miałam podejrzenia która to Ty musiałaś tam być skoro słyszałaś o tej akupunkturze ,ale to nie chodziło o mnie
Milena beta marzenie

reklama
KasiaMakaronik mamy wiele przypadkow ciaz na forum ostatnich i teoretycznie najslabszych zarodkow wiec nie skreslaj go na starcie ;) Zycze Ci, zeby dni do wysokiej bety minely jak najszybciej. A co to byl za problem z akupunktura? Bo ja tez sie wstepnie zapisalam.

A dzisiaj ja pierwsza :p

Kasik &&&&&&&&&&&
I za resztę transferów też &&&&&&&
Dziękuję wszystkim za dobre słowa.
Nie myślicie że beta jest wysoka i mogą byc dwa kropki ? Wczoraj byl 8 dpt

LIPIEC :

23.07.2014 Kasik transfer
23.07.2014 Jazzabell transfer

24.07.2014 Magda wizyta w klinice
24.07.2014 Milena wysoka beta
24.07.2014 Mycha punkcja
25.07.2014 Wanesska wizyta
25.07.2014 Syllkaa wizyta
28.07.2014 Mimozama wizyta i scratching endo
28.07.2014 DW wysoka beta
29.07.2014 Milena wizyta pęcherzykowa
30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

SIERPIEŃ:

01.08.2014 Kotuska wysoka beta
01.08.2014 KasiaMakaronik wysoka beta
02.08.2014 Marikka wizyta
04.08.2014 Magda wizyta
06.08.2014 Medalikara badania prenatalne
11.08.2014 Kasik81 wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
KasiaMakaronik troszkę wiary w maleństwo;) trzymam kciuki za transfer &&&&&:tak: Mi został ostatni zarodek 3BC także...:)
Kasik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-D:-D:rofl2:

jeżeli kogoś pominęłam a ma transfer to przepraszam i również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-D:-D

KasiaMakaronik mój blastuś dwójeczka właśnie kopie mnie w brzuszku więc nie trać wiary w swojego :tak:
Magda gratuluję wyników - marzenie :-)
Milena mogą być dwa ale niekoniecznie, może kolejna beta i wielkość przyrostu coś więcej podpowie :-)

Dziewczyny - kciuki za dzisiejsze transfery &&& :tak:

reklama
Do góry